ODPOWIEDZ
  • 1455 / 592 / 0
Najtanszym na sucho a potem jedna mokra na koniec .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 315 / 40 / 0
Szary spoko jest nie lubię tych Regin i wogóle tych takich grubych bo se gorzej rozcieram te gówno po dupie. Ogólnie żeby cienki był a jak na bogato to po podtarciu jeszcze mokrymi chusteczkami i jeszcze raz na sucho i elegancko.
  • 231 / 41 / 0
@Ukurwiony420 ja niemal identycznie xD cienki, byle nie szary (ściernego unikam XD). A mokre chusteczki po podtarciu to konieczność nad konieczności. Później, żeby lekko wilgotne dupsko nie zostawiło śladu na gaciach (o zgrozo, nosząc stringi to musi być dokładność i perfekcja 1000000%) to też dla pewności "suszę".
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
Raz mi zasugerowano, ze skoro jestem taki bogaty to mogę diszką sie podetrzeć…

mialem w kieszeni 9.50 i całą rękę ujebaną kałem - nie polecam
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5785 / 1185 / 43
Toż jest papier toaletowy z nadrukiem dolarów, funtów bądź eurasów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
Ja dziś podcieralem szmatką do naczyń. Zabrakło mi husteczek higienicznych które zazwyczaj używam
Dupę myje pod prysznicem jak mam siłę wzisc prysznic... 🤣
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5785 / 1185 / 43
Bardzo pomysłowe.
W podcieraniu dupy wszystko jest dozwolone.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
Najgorze są baby co liza dupę... Zresztą co ja gadam... Mi też kiedyś się omsknol tam język niechcący 🤣
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Ja pierdole co wy za generatory do nabijania postów wymyślacie to już jest poezja po chuju.

Dajmy na to że szary ale z nadrukiem Jarka z Sejmu
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2023 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1319 / 335 / 12
W ostateczności zostaje metoda asfaltowa - jak miałem dawno temu pieska to mu sie bobek przykleił, technika trochę jak małe dzieci próbują jeździć na deskorolce.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.