...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
ememems pisze:
jezus_chytrus pisze:
Tylko niech nikomu nie przyjedzie do głowy otwierać tych kapsułek (Morfeo) i wciągać do nosa, bo się zdziwi : )
Możesz przybliżyć co się stanie? Uczucie jakby wciągnąć kreta do rur czy jakaś inna niespodzianka? ;)
Kreta nigdy nie wciągałem, ale uczucie miałem takie, jakby nos miał eksplodować : /
  • 216 / 3 / 0
Mnie szybko, przyjemnie i bez zamuły na drugi dzień usypia syrop na kaszel Toplexil. Tylko strasznie szybko rośnie tolerka, więc radzę stosować okazjonalnie.
Each 100 ml contains:
Active ingredients:
Oxomemazine 0.033 gm
Guaifenesin 0.666 gm
Sodium benzoate 0.666 gm
Paracetamol 0.666 gm
Inactive ingredients:
Glycerol, Citric acid monohydrate, Sodium citrate dihydrate, Caramel flavour, Caramel colour, Sucrose and Purified water.
  • 164 / 4 / 0
Zależy co, ile i jak długo wpierdalasz. Dla mnie to etanol z ziołem czy tam bez, ale w odpowiedniej dawce to usypia tak, że rano nie pamiętam co naodpierdalałem poprzedniego wieczora. Natomiast abstynenci dla których zioło to zło piekielne to melisę stosują i niech sobie stosują, ich sprawa.
  • 924 / 138 / 0
Kwetapina dla ludzi "normalnych"/"cpajacych malo, nie w ciagach" 50mg - usypia na 18h.
Chlorprothixen iv. 100 usypia od sztycha, mimo wysokiej tolerki na opio.

Kwestia organizmu, ja po wsyzstkich co wyzej funkcjonuje normalnie.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 216 / 3 / 0
30 stycznia 2017maximumoverload pisze:
Zależy co, ile i jak długo wpierdalasz. Dla mnie to etanol z ziołem czy tam bez, ale w odpowiedniej dawce to usypia tak, że rano nie pamiętam co naodpierdalałem poprzedniego wieczora. Natomiast abstynenci dla których zioło to zło piekielne to melisę stosują i niech sobie stosują, ich sprawa.
Zioło ok, natomiast pamiętaj, że etanol spłyca fazę snu i dodatkowo odwadnia, więc możesz obudzić się jeszcze bardziej zmęczony i "nieogarnięty". Mi lekarz mówił, że jak chcę sobie na przykład obliczyć ilość przespanych godzin w tygodniu/miesiącu, to tych bezpośrednio po zażyciu alkoholu nie mam brać pod uwagę. Zresztą, nie wiem czy Wy również tak macie, ale ja zwykle po zażyciu etanolu bezpośrednio "na sen" (czy to w domu "lampka wina na dobranoc" czy po pójście spać po imprezie z udziałem alk) budzę się po czterech godzinach czując się jakbym w ogóle nie spała i jest mi wtedy potwornie trudno ponownie zasnąć. Oczywiście wtedy pomaga tylko benzo :-( :-( :-(
  • 164 / 4 / 0
To się nazywa "niedojebanie" taka pobudka i nie lubię takiej sytuacji, dlatego trzeba zwiększyć dawkę tego kurestwa, co tylko pogarsza ogólną sytuację. Ale jak dobrze wyceluję to i ze dwanaście godzin prześpię, a lata stosowania tego niebenzodiazepinowego leku niwelują efekty występujące na drugi dzień u początkujących użytkowników. Dzisiaj o 14 się obudziłem, 14.28 byłem już w kurtce gotowy do wyjścia. Sorry za offtop, nie pijcie tej trucizny. Co do zioła solo to zgadzam się z Tobą i polecam w 100%.
  • 216 / 3 / 0
Jak chcecie spać 20 godzin to również (nie)polecam Remeron %-D %-D %-D
  • 11 / 1 / 0
Stilnox albo nasen są to z drugs
Uwaga! Użytkownik milymilosz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 7 / 0
zolpidem - albo lżejsza wersja zopiklon - tylko zopiklon zostawia dziwne metaliczne uczucie w ustach i nie da się nim porobić rekreacyjnie. Leki te nie uzależniają więc każdy normalny lekarz je wypisze.

Bez recepty dobre są tabletki uspokajające labofarm (ale to ziółka) albo podobny valused - tylko na pusty żołądek obrzydliwy smak.

alkohol na sen to idiotyzm - ja właśnie wychodzę z uzależniania - piłem 4 lata około 500 ml wódki dziennie, czasem więcej i raz ze sen przerywany, spłycony to jeszcze kac, delirka, brak apetytu
  • 216 / 3 / 0
zolpidem spoko, powoduje 7-8 godzin głębokiego nieprzerwanego snu.

alkohol z kolei to największe zło, owszem jak jesteś najebany to zaśniesz ale co z tego jak przebudzisz się po 3-4h odwodniony na kacu, alkoholowy sen jest płytki i wg lekarzy w ogóle nie zalicza się do snu (wypoczynkowego/regenerującego)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.