Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1468 / 520 / 0
Z tych co nie było:

1. Dotykanie się przez spodnie po wzgórzu łonowym jakby ciągle swędziało a po prostu sprawdzasz czy temacik nie wypada.
2. Czekanie w środku nocy na pustym skrzyżowaniu na zielone światło bo przecież jak się trafi policja raz na milion to bedzie trzepanko.
3. Macanie się po nosie, nierzadko oślinionym palcem, bo jest możliwe, iż nie do konca zgnieciony kawałek kryształu zamiast się wchłonąć utknął we włosach nosowych i w każdej chwili moze być widoczny na wierzchu.
  • 227 / 76 / 0
Pompka, mati, jazz, helupa, walić po batach, line, nit, belka, giet i można by wymieniać w nieskończoność
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
jutro
  • 3455 / 555 / 2
Sprawdzanie sobie w lustrze wielkości źrenic.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
@Mefistofeles1945 Sprawdzanie czy nie ma reklamy pod nosem częściej raczej u ludzi występuje xD
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ja sprawdzam zawsze w lustrze jak się mocno porobię koką i antydepresantami mam wtedy szersze, takie 3/4. Na szczęście mam ciemne oczy i tak nie widać jak ćpam za bardzo musiałbyś się przyjrzeć @MefedronowyKoneser :P
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
@Mefistofeles1945 to ci zazdroszczę ciemnych oczów u mnie z kilometra widać że naćpany jestem.

A żeby nie było offtopu to: zjazd, wjazd, skręt, delira(tak kurwa, alko to też drag i alkusy to ćpuny).
  • 3245 / 617 / 0
że kolosalne kwoty wydane na czasoumilacze były i minęły i już nie wrócą, a jeszcze dodatkowo tego nie żałować.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1265 / 319 / 12
*Zrobiłem taki spin-off jednorazowy i poprawiłem tytuł:

„No ale jak to mordo nie da rady bez 10zł…” :zły:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1455 / 592 / 0
Co to sa Elfy DMT
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.