Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
118
9%
Alkoholicy
214
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
80
6%
Psajkoodklejeńcy
39
3%
Zamuleni Jaracze
127
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
33
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
288
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
294
23%
Inni
33
3%

Liczba głosów: 1303

ODPOWIEDZ
  • 227 / 76 / 0
W sumie to dodałbym jeszcze do najgorszego typu ćpuna gościa co mixuje wszystko ze wszystkim nie sprawdzając czy to w ogóle bezpieczne i typów napierdalających w kosmiczntch dawkach nieznane im substancje.

Pamiętajcie ćpuny NIE JESTEŚ DJem NIE MIXUJ.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
ćpun co pożycza pieniądze.
  • 1265 / 319 / 12
ćpuny co się kurwią za zioło
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3245 / 617 / 0
Telemaniacy
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 18 / 0
Ćwierkający po okolicy

Fuzja - D5
24 września 2023MefedronowyKoneser pisze:
W sumie to dodałbym jeszcze do najgorszego typu ćpuna gościa co mixuje wszystko ze wszystkim nie sprawdzając czy to w ogóle bezpieczne i typów napierdalających w kosmiczntch dawkach nieznane im substancje.

Pamiętajcie ćpuny NIE JESTEŚ DJem NIE MIXUJ.
Taki najczęściej prędko dostaje szpitalną nauczkę. Co do miksu, to wystarczy unikać Phaze'y ..
25 września 2023sem pisze:
ćpun co pożycza pieniądze.
Taki prawdopodobnie oferuje zysk w innej formie, czytaj bada bieda towarzystwo
25 września 2023Czoug pisze:
ćpuny co się kurwią za zioło
Wylgarne pojecie należy rozbudować, o 'lubią' + 'nieszczęślwie'.. -w
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Taki jak ja.
Czyli ma wyjebane na wszystkich, chce tylko się sfazować.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1453 / 516 / 0
Taki, jakim byłem — okłamie najbliższych którzy sami nie mają za bardzo hajsu żeby wysępić na dwa Thiocodiny których i tak nie poczuje. Pluję na siebie, hatfu
  • 507 / 194 / 1
@up dzieki zze ktos to za mnie napisal bo ja nie potrafie spojrzeć tej okrponej prawdzie w oczy i co za tym idzie na siebie w lustrze, rodzina to wszystko a ty kurwo potrafiłeś ich okłamywać i okradać byle się naćpać JEBAĆ CIĘ...
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 7 / 0
Taki, co nie zna umiaru i zaraża tym innych. A wiem, że umiaru nie zna żaden ćpun - czy to zielarz, czy stimiarz. Każdy przesadza. Każdy ćpun mnie wkurwia tak samo. Przypierdolić jeszcze, jeszcze i jeszcze, a do tego najlepiej wsadzić to do dupy wszystkim dookoła, bo to przecież najlepsza substancja. No właśnie, mówiąc o najlepszej substancji, to każdemu się wydaje, że to co ćpa jest najlepsze, a może nawet najzdrowsze, bo jak to kurwa on by się mylił?! Wielki ćpun?
  • 327 / 99 / 2
Nienawidze obcować z osobami pod wplywem benzo, bo nie widze sensu rozmowy z kimś kto ma pamięć tylko 5 minut wstecz. Po co cokolwiek do niego mówić, skoro i tak o tym zapomni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".