Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
witam :)
co jest według was najlepsze na:
-niechęć do wszystkiego (wychodzenie z domu, robienie czegokolwiek)
-niepohamowany apetyt (ile dadzą tyle zjem)
myślałem nad czymś takim:
-fenyloetyloamina (już ją mam)
-hordenina
-magnez
albo
-lewodopa ekstrakt 99%
-adrafinil (nie cały czas bo drogi)
ewentualnie polećcie coś od siebie tak żeby kosztowało do 50-60zł z polskich sklepów (wiem że za granicą znacznie taniej ale na wysyłke się długo czeka)
  • 1147 / 227 / 7
niechęć do wszystkiego (wychodzenie z domu, robienie czegokolwiek)
PRL-8-53. Jest dopaminergikiem.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 594 / 35 / 0
>prl-8-53
obczaje jak więcej kasy wpadnie
coś jeszcze polecasz? może 5htp?
  • 1147 / 227 / 7
5-HTP się nada jako reduktor apetytu, ale w kwestii motywacji może działać odwrotnie do zamierzeń (wzrost serotoniny -> spadek dopaminy). Zależy z czego wynika brak motywacji. Jeżeli z braku samoakceptacji to podniesienie poziomu serotoniny może pomóc, byle nie przesadzać z dawkami, 100mg to już dużo. Doradzam łączenie z NALT (N-acetyl-L-tyrozyna) żeby zachować równowagę serotonina-dopamina.
  • 594 / 35 / 0
właśnie wiem że więcej serotoniny to mniej dopaminy.
żeby to obejść to planuje brać l-dopa+5htp+egcg i coś jeszcze do tego.
zamówie to na następny miesiąc
a w poniedziałek zamawiam tak:
>hordenina 5g
>magnez (mleczan) 50g
>fenyloetyloamine już mam
>kapsułki
>i fenyloalanine żeby dobić do równej kwoty w zamówieniu
bo przydałoby mi się schudnąć (190cm/140kg)
w/w miks i jakiś wysiłek fizyczny typu spacery powinny pomóc
  • 1147 / 227 / 7
Napisz mi na priv (forumowym komunikatorem) z jakiego sklepu to zamawiasz to może znajdę coś lepszego na Twoje przypadłości niż fenyloalaninę.
  • 594 / 35 / 0
napisałem :)
narazie zamawiam:
-hordenine
-inozytol
-kapsułki
ewentualne inne propozycje obczaje kiedy indziej jak będe miał więcej pieniędzy.
  • 361 / 12 / 0
EmeritusIII pisze:
witam :)
co jest według was najlepsze na:
-niechęć do wszystkiego (wychodzenie z domu, robienie czegokolwiek)
-niepohamowany apetyt (ile dadzą tyle zjem)
U mnie 1/32 plastra nikotynowego (25mg/16h) hamuje głód i działa stymulująco, ale też paradoksalnie uspokajająco. Niestety trzeba chwile poczekać, aż zacznie działać, potem niestety przestaje i trzeba kombinować z dawką i DXM. Co do wychodzenia z domu i ogarniania, to warto przetestować baklofen. Czytałem ostatnio trochę opinii o tej substancji i z tego co zrozumiałem nie gryzie się z plastrem (i releaserami np. 2-fa), za to gryzie się z NDRI (MPH itp). Przykładowy temat. Zresztą, amfetamin bez nebiwololu i werapamilu nie ma sensu brać (tolerka).

Polecam też witaminy z grupy B, suplementację wapniem, magnezem i potasem. No i jak się ćpa, to nootropy nie działają
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 35 / 0
nikotyny nie chce :( przed chwilą zrobiłem też test bravermana i wyszedł mi niedobór gaba więc baklofen spróbuje skombinować (na razie mam tylko alprazolam, ale biore doraźnie żeby nie nabijać tolerki)
jeszcze myśle żeby spróbować gaba w prochu, sulbutiamine i adrafinil
  • 1147 / 227 / 7
EmeritusIII pisze:
zrobiłem też test bravermana i wyszedł mi niedobór gaba więc baklofen spróbuje skombinować
Skoro masz niedobór to napierdalanie agonistów tylko pogorszy sprawę przez downregulację, tzn. będzie efekt doraźny a nie trwały.
Lepszy byłby fasoracetam żeby upregulować receptory, albo pikamilon który jest prekursorem GABA. A może melisa?
Lemon balm is also used medicinally as an herbal tea, or in extract form. It is used as an anxiolytic, mild sedative, or calming agent.[medical citation needed] At least one study has found it to be effective at reducing stress, although the study's authors call for further research.[16] Lemon balm extract was identified as a potent in vitro inhibitor of GABA transaminase, which explains anxiolytic effects. The major compound responsible for GABA transaminase inhibition activity in lemon balm was then found to be rosmarinic acid
https://en.wikipedia.org/wiki/Melissa_officinalis

Czysty GABA podany doustnie teoretycznie nie przechodzi do mózgu ale niektórzy pisali że działa - sam zdecyduj.

Odpowiadając na maila, zalecam przemyślenie następujących suplementów:
- 5-HTP
- NALT
- PRL-8-53
gdybyś nie mógł znaleźć źródła uderzaj na komunikator (NIE na maila, sprawdzam średnio raz na 2 miesiące)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.