Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 646 / 0
Na moje bardziej pomoże Ci ketrel - jeśli mówimy tutaj o zwale to proponuje 100-150mg
  • 596 / 99 / 0
Końcem końców zdecydowałam się na ketrel w dawce 50 mg i zadziałało bez problemu. Wycięło mnie na 8 godzin. Obudziłam się rano bez cienia zwały. To też pewnie kwestia tego że nie waliłam za dużo, i tylko przez jeden dzień. Ale zależało mi żeby spać w nocy.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 11 / / 0
@mmigotka na następny raz lepiej zolpidem, zolpiklon czy nawet hydroksyzyne. Niektóre neuroleptyki wycięły by się na dwa dni, pamiętam kiedyś na nieświadomce coś takiego zjadłem na pewno nie był to chlorprotiksen tylko coś innego
  • 3455 / 551 / 2
Ja biorę setkę ketrelu na noc.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 99 / 0
@fatima4 znam dobrze zolpidem i jego działanie ale to jest przypałowy lek, już mi się zdarzyło parę razy wziąć trochę za dużo i albo ojebac cały listek przez noc albo pamiętać urywki albo na pełnej świadomce z jakiegoś powodu pierdolic kocopoły do sterty ubrań w rogu pokoju bo mi się wydawało że ona do mnie mówi %-D jak mieszkałam sama w pokoju w akademiku to to nie był problem, teraz mieszkam z chłopakiem i na pewno by się zorientował że porobiona jestem, zacząłby się martwić. Od czasu do czasu sobie wrzucam 2 tabletki zolpidemu rekreacyjnie ale nigdy nie wpadłam na pomysł żeby tego użyć jako środek nasenny po stymulantach. Może kiedyś spróbuję, chociaż jak wyżej wspomniałam - to jest jak dla mnie trochę przypałogenny środek
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 3 / 2 / 0
Z neuroleptyków na sen sam używam Chlorprothixen. W dawce 15 mg pozwala mi bez problemu zasnąć. Trochę długo się ładuje, więc biorę tak 1,5 h przed snem.
W większej dawce czuć już następnego dnia zamułę.
  • 101 / 12 / 0
Proponuje lek Ketrel (kwetiapina) 100 mg albo 200 mg, bardzo fajnie sie po tym zasypia i szybko.
  • 5713 / 1160 / 43
Może nie neurol, ale mianseryna szybko pomaga mi zasnąć.
Dawka 30mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu

Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.

Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę

Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.

Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.