Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Siema, szukam mocnego stymulantu (kawa i witaminki nie dzialaja) tylko najlepiej zeby byl dostepny legalnie i bez recepty (studia, praca umyslowa)
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 194 / 1
Szukanie igły w stogu siana.Masz spis na narkopedii całej gammy stymulantów.Muszę cię zmartwić jednak bo większość jest nielegalna.
Z alternatyw to recepta na MPH lub jakieś nootropy jak pochodne piracetamu. Fenylopiracetam działa w umiarkowanym stopniu pobudzająco.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 110 / 0
Modafinil, hydrafinil, bromantan.

Zastanów się czy w ogóle stymulant jest tym czego potrzebujesz
  • 1273 / 320 / 12
legalnych nie znam ale na narkopedii itp masz dużo nie-legalnych zamienników jakby co
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 425 / 50 / 0
10 sierpnia 2023nicki pisze:

Nie wiem, choć się domyślam. Cały czas jestem zmęczony nie mam siły na nic, chciałbym pójść na studia/zrobić jakieś kursy ale nie potrafię skupić myśli na czymś ani nie mam siły myśleć o czymś dłuższy czas
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 110 / 0
Zacznij od biegania 30 min dziennie, medytacji 15 minut dziennie, nauki języków 10 minut dziennie
  • 1 / 1 / 0
20 sierpnia 2023Rs3mati pisze:
Nie wiem, choć się domyślam. Cały czas jestem zmęczony nie mam siły na nic, chciałbym pójść na studia/zrobić jakieś kursy ale nie potrafię skupić myśli na czymś ani nie mam siły myśleć o czymś dłuższy czas
To mogą być objawy depresji albo np. ADHD, ale też różnych niedoborów. Jeśli masz tak często od dziecka to stawiam na ADHD. I tu Twoje zainteresowanie Adderalem jest całkiem uzasadnione. Poczytaj trochę i jak do Ciebie pasuje, to znajdź lekarza, który się na tym zna (mało ich) i pogadaj z nim.
  • 36 / 7 / 0
20 sierpnia 2023Rs3mati pisze:

Mam dokładnie ten sam problem, tak jak kolega wyżej napisał - może to być przez ADHD. Ja np. je mam i wykazuje te same zachowania.
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 4 / 0

Są inne możliwości poza stymulantem? (Sport, sen :) )

Ja od siebie polecam po prostu kofeinę. Wszędzie się z nią odnajdziesz i nie dostaniesz psychoz a jak kawą się brzydzisz to w aptekach masz tabletki. Są praktyczniejsze, zdrowsze od energetyków bo bez innych substancji. To nie jest porada w stylu przestań ćpać, natomiast czysto w stronę fety idą tępaki - wiadomo że łatwo uzależnia a szukanie energii w kreskach to jest największa głupota szczególnie dla serca. Nie kupiłem do teraz tego gadania że na zmęczenie czy do pracy jest to dobre. Musiałbym chyba więcej ćpać a lubię pracę na trzeźwo. Powiedzmy na przyszłość że nauka czy praca bez tego co cię do niej motywuje potem jest niemożliwa. Zostajesz z uzależnieniem i wykolejony leżysz. Domyślam się raczej że chcesz po prostu osiągnąć ten stan jak po amfetaminie. Legalnie to słyszałem wódka+redbull ale nie zdarzyło mi się tak zdesperować żeby w tym tkwić dłużej niż "wieczór", miksu takiego unikałem bo jedno nie służy drugiemu - natomiast masz mieć podobno jak po spidzie. Musiałby ktoś jeszcze ci to potwierdzić
  • 2806 / 362 / 0
09 sierpnia 2023Rs3mati pisze:
Siema, szukam mocnego stymulantu (kawa i witaminki nie dzialaja) tylko najlepiej zeby byl dostepny legalnie i bez recepty (studia, praca umyslowa)
Typowe i nie dziwi mnie to ... najlepiej legalny bez recepty .. i może do kupienia w żabce pod blokiem ? Ludzie mamy 21 wiek wszystko można znaleźć itp
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.