Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jaką ilość GBL zamawiasz najczęściej jednorazowo?
50ml
13
15%
100-250ml
42
49%
300-500ml
13
15%
1L
11
13%
ponad 1L
7
8%

Liczba głosów: 86

ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
to sie nazywa uzalewznienie a nie basf czy nie bsasf:-P
  • 100 / 7 / 0
Może i masz rację ale trochę dziwnie się to zbiegło w czasie. W moim odczuciu są sorty bardziej uzależniające i mniej. Łatwo się o tym przekonać jak masz kilka różnych na chacie. Po jednym czujesz że prawie musisz nalać następnego, po innym nie. I ten najlepiej działający wcale nie musi być tym najbardziej uzależniającym.
  • 1205 / 10 / 0
Ja na przełomie tych wielu lat i -nastu czy większej ilości litrów popieram klejofasa. Uzależnienie buduje się podobnie w każdym sorcie - jedynie skutki ubioczne są odmienne.

EDIT: Dlaczego nie ma pozycji +30L ? %-D
  • 100 / 7 / 0
Bo zombiaki nie potrafią się zalogować? :cheesy:
  • 101 / / 0
Ja zwykle zamawiałem 250 ml raz poszło 500 ml w zakupie i jakoś tak przyciągało do szafeczki a tyle jest to nie zaszkodzi pod film a gra też będzie ciekawsza a po bułki to też będę leciał tak na sucho no to 1,5 nie zaszkodzi. Obecnie ze względu na trudność w zakupie i jakość, ciągle różne źródła max 100 ml i w zasadzie dobrze na tym wychodzę bo zostaje na te sytuacje podbramkowe a nie od tak bo jest nudno
And I really don't care who dislikes me or why
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
  • 934 / 12 / 0
kec11111 pisze:
Może i masz rację ale trochę dziwnie się to zbiegło w czasie. W moim odczuciu są sorty bardziej uzależniające i mniej. Łatwo się o tym przekonać jak masz kilka różnych na chacie. Po jednym czujesz że prawie musisz nalać następnego, po innym nie. I ten najlepiej działający wcale nie musi być tym najbardziej uzależniającym.
Z doświadczenia wg mnie wychodzi mi że ten sam sort wydawał mi się nieraz diabelsko szybko uzależniajacy innym razem potrzebowałem 3 razy wiecej czasu, a był to ten sam, gbl z tej samej beczki i basfa, wg mnie jak już jesteśwpieprzony to później to nie działą w sposób jak na początku, nieraz po 3 dniach picia miałem stany jak bym kończył ciuąg pare miesięcy innym razem po wycpiciu pół litra przygotowany na odstawkę, a tu niemal zero efektów negatywnych. Wydaje mi się że to wynik wielu zmienych i tego zę majac rozregulowany już na maksa organizm cieżko nieraz przewidzieć jak szybko wystąpi uzależnienei i czym to tak do końca jest motywowane.;No chyba że ktoś to ewidentnie przepropwadzajac kilka z rzedu takich samych sytuacji i sprawdzał róznice w które występiły bądz nie, choć nie sądze żeby było za duzó masochiostów chcących to sprawdzaćempirycznie na sobie,
  • 134 / 22 / 0
Było 250ml, było i 500ml... teraz niestety dobrego źródła brak....
  • 3031 / 1027 / 0
ja zazwyczaj zamawiałem po 50-100 ml. przy stosowaniu z rozwagą taka ilość potrafi wystarczyć. warto dodać, że od paru lat ceny poszły w górę i obecnie wychodzi to drożej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 5801 / 1192 / 43
Kiedyś zamawiałem 50 ml, 100ml - to starczyło mi na tydzień.
Teraz poniżej 0,5l nie zamawiam.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.