...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3199 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Detox szpitalny jest wskazany jak samemu nie można dać rady. Sam w domu też możesz redukować dawki i brać do tego neuroleptyki tylko nie wszyscy mają do tego dość silnej woli i samozaparcia.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 3244 / 553 / 0
Odkopie ciekawy temat.
Większość poprzednich skupiała opiozercow.
Mnie natomiast ciekawi sprawa odtrucia od benzodiazepin.
Mówimy tu oczywiście o dużych dawkach - alpra 10-20mg dziennie brane parę miesięcy. Mówimy tu bardziej i chaosie niz stałej dawce, ale głównie 10mg.
Opłaca się to zrobić w szpitalu, ile to trwa?
Bawienie się tym w domu to też że zabawa na kilka miesięcy a dwa właśnie przez to łatwo się spierdolic z drabinki o czym niestety dobrze wiem :(
Leczona bezefektywnie depresja plus uzależnienie od leków to już zahacza O wołanie o pomoc. Pozdro dla kumatych.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.