Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
Albo jestescie tacy tepi albo czytac nie umiecie . Wiecie co to jest niska szkodliwosc spoleczna czynu albo nadgorliwosc ?
Nie ma premii ? A myslisz ze czemu skurwiele jak znajda opalona lufke u malolata w szufladzie w biurku to ciesza sie jakby trafili szostke w lotka ? Bo pomagaja swiatu stac sie lepszym ? BrightestStar jak dziesionujesz babcie na osiedlu to wiadomo, ze skarga Ci nie pomoze .
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 2775 / 39 / 0
Zawód jaki wykonuję wyklucza takie zachowania z mojej strony. Premii nie ma. Nie wiesz nic na ten temat i rozmowa z Tobą nie ma sensu. To, że Ty widzisz coś w określony sposób wcale nie oznacza, że tak jest.
Co do opalonej lufki to wielu policjantów udaje, że jej nie widzi. Sprawa zapewne i tak zostanie umorzona a oni będą mieli ogromną ilość papierkowej roboty
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Nie no moze troche nadinterpretowalem dzialanie systemu, ale reakcja psow byla co najmniej taka jakby polska strzelila gola w finale mundialu:
- Aaaaa! Mamy Go! Zajebiscie!!!
- Ale panowie to nie jest marihuana, to damiana.
- Co Ty kurwa pierdolisz, masz przejebane
No i w tym przypadku skarga zrobila swoje.
  • 71 / 1 / 0
Znam co najmniej dwie osoby u ktorych opalona lufka byla poczatkiem dosc dlugiej odsiadki. W dupie byles gowno widziales
  • 2775 / 39 / 0
1. Nie pisz posta pod postem, jest od tego opcja "edytuj"
2. Nie wiem jak to wyglądało jeszcze 1.5 roku temu- w każdym bądź razie wielu panów z policji robi jak napisałem.
3. Trzeba być debilem, żeby dać złapać się z opaloną lufką i aby ona była powodem odsiadki
4. Widziałem i wiem więcej niż Ty. Wybacz dzieciaku ale rozmowa z Tobą tylko mnie bawi
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
1. Ciebie powinni z "edytowac"
2. Teoretycznie nie kazdy policjant jest zly
3. Tez tak mysle
4. Zachowujesz sie jakbys mial trzecie oko
  • 360 / / 0
Wasza dyskusja jest demotywująca.

Ja miałem ostatnio niemiłą przygodę... Panowie policjanci przyłapali mnie na oddawaniu moczu w pobliżu opuszczonych torów. Podciągnęli to pod zanieczyszczanie środowiska i przebywanie na terenach kolejowych(tu mieli rację). Z nudów mnie przeszukali i znaleźli zmielone ziarna Yopo i zmielony powój(wiem - jestem idiotą, że to miałem przy sobie). Zabrali mnie ze sobą na posterunek i jeden z nich postanowił poudawać złego policjanta. Zaczął pierdolić, że "chuj go obchodzi, co to jest i wsadzi mnie za posiadanie amfetaminy, blablabla". Mając świadomość, że to jego zabawa, by umilić sobie godziny pracy, uśmiechałem się uprzejmie. Przesiedziałem pół godziny w areszcie i mnie wypuszczono, bo znudziło mu się straszenie mnie. A i jeszcze próbował mi wmówić, że krople na podrażnienie oka zmniejszają źrenice ;D I zastanawiam się czy opłaca się skarżyć
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 75 / / 0
na psow niema sposobu
  • 2775 / 39 / 0
Na każdego jest sposób. Warunkiem jest tylko posiadanie mocnej podstawy

Edit: przydaje się także świadek lub kilku ;)
Ostatnio zmieniony 25 września 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 75 / / 0
bez kitu moze i jest sposob ale ja tam nawet nieproboje
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.