Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Wazny temat !

Wasze propozycje sa bezcenne dla "farmerow". Opiszcie o jakich wpadkach wiecie z zycia, lub o jakich slyszeliscie. Ja czytalem o takiej:
- kolo mial uprawe w duzej mierze zautomatyzowana, ale pewnego dnia system nawadniania sie zatkal i niestety doszlo do wycieku wody, sasiad z nizszego pietra mial przeciek wody z sufitu i poszedl na gore w celu poinformowania o zalaniu, ale nikogo niebylo w mieszkaniu, poczym zadzwonil na sztab (psy) przyjechaly i komisyjnie otworzono mieszkanie. Ku zaskoczeniu panow z P....i ukazala sie uprawa MJ. I co ?? : zamkneli sie w mieszkaniu i poczekali na ziomkow, ziom wchodzi do mieszkania, a tam- Dziendobry policja.. :(
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Heh myslalem ze to jakis bardziej oryginalny topic a ty wklejasz arta z hyperreala (chyba tam go widzialem...) albo z jakiejs e-gezety heh. no i co prosta odpowiedz, nie automatyzowac zbytnio uprawy;P
A i podstawa im mniej ludzi wiem tym lepiej na czas hodowli olej forum kumpli (w sensie ze zero tematu..) imprezy z alkoholem/amfa/extasą,jesli chodzi o out sadzic w przyslowiowym "pcimiu dolnym" i tak ustawic hodowle aby zjawiac sie tam jak najzadziej i albo o 6 rano, albo wchodzic ciemnym wieczorem a wychodzic noca. heh nie wiem skad to wiem.....
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006 przez Micklen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
1. nie mów nikomu, a jeśli juz komuś powiesz to najlepiej żeby był w to zamieszany - jak macie na spółke krzaki...
nawet najbardziej zaufany kumpel moze ciebie nieswiadomie sprzedać...

2. Nie chodz za często na spota bo to jest i tak bezcelowe...

3. Sadz swoje rosliny na paru spotakch oddalonych od siebie tak ze w przypadku wtopy z jednym zostaną ci pozostałe.

4. Sadz rosliny najlepiej w takich miejscach zebys miał dobrą wymuwke jak ktoś ciebie obok roślin nakryje... że niby przyszedłeś w innym celu

5. sadz rośliny w takich miejscach zebys miał na spota skminke, czy pałki nie węszą itp... że w przypadku wtopy musisz odrazu o tym wiedzieć tak żeby nie pojawic sie na pustym spocie na przypale gorąco po policyjnej akcji

6. Uprawiasz w chacie? Nie mów nikomu!
Jak kogos czestujesz zielskiem to najlepiej zrobic tak zeby ludzie mysleli ze to zielsko kupiłeś gdzieś i wymyśl sobie zajebistą teorie

Takie małe wkręty ale nie jest to reguła i wiele osób postępuje inaczej i żyje bezprzypałowo

Wszystkie pomysły zaczerpnołem z wyobraźni i z książek kryminalnych bo w polsce narkotyki są nielegalne...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 225 / 8 / 0
1. nie mów nikomu, a jeśli juz komuś powiesz to najlepiej żeby był w to zamieszany - jak macie na spółke krzaki...
nawet najbardziej zaufany kumpel moze ciebie nieswiadomie sprzedać...
W praktyce wygląda to tak, że i tak pół dzielni wie co jest grane.
2. Nie chodz za często na spota bo to jest i tak bezcelowe...
Podczas obfitej suszy unikaj miejscówki przez ok. miesiąc- życzę powodzenia.
4. Sadz rosliny najlepiej w takich miejscach zebys miał dobrą wymuwke jak ktoś ciebie obok roślin nakryje... że niby przyszedłeś w innym celu
Na to nigdy nie wpadłem..
Panie psie, ale ja naprawdę nie wiem skąd to i co to!
Pojedziemy do Ciebie do domu i to sprawdzimy.
W domu pełno nasion/dragów etc.
No i co teraz powiesz?
Panie psie to jakaś pomyłka- to nasiona konopi przemysłowej.
Jak kogos czestujesz zielskiem to najlepiej zrobic tak zeby ludzie mysleli ze to zielsko kupiłeś gdzieś i wymyśl sobie zajebistą teorie
Najlepiej sobie wymyślić własną ideologie.. 8-(
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
W praktyce wygląda to tak, że i tak pół dzielni wie co jest grane.
czyli najlepiej mowic wszystkim kumplą? Widac w twoim miejscie jest troche inne towarzystwo niz u mnie...
Podczas obfitej suszy unikaj miejscówki przez ok. miesiąc- życzę powodzenia.
Jak napisze zeby umyc maszybke do miesa to na bank nikt nie wylaczy jej z pradu nie?
nie rob z ludzi idiotów i nie tlumacz im takich rzeczy... :]
Na to nigdy nie wpadłem..
Panie psie, ale ja naprawdę nie wiem skąd to i co to!
Pojedziemy do Ciebie do domu i to sprawdzimy.
W domu pełno nasion/dragów etc.
No i co teraz powiesz?
Panie psie to jakaś pomyłka- to nasiona konopi przemysłowej.
LOL
Za wszelka cene chcesz podważyć wszystko co napisałem?

- Panie psie ja przyszedłem sobie nad jezioro i nawet nie zauwazylem tych roslin!
- Nie wciskaj mi gówniarzu zaraz wjade ci na chate chodziaż niemam nakazu

hahahah LOL

W domu niekoniecznie musza byc dragi a nasion to sobie moge miec ile chce pozatym napewno policja ma specjalnie szkolone psy na wykrywanie nasion bo watpie zeby cala chate ci przeszukali doszczetnie i pozniej niech powyjebuja ich z pracy za zniszczenia materialne dokonane w twoim domu...
Nie kazdy trzyma nasiona na na biurku.
LDV pisze:
SB pisze:

Najlepiej sobie wymyślić własną ideologie.. 8-(
nie no najlepiej wszystkim mowic: no panowie jaramy dzisiaj eko-stuffik z mojej uprawy...
A pozniej niech sie wiesc rozniesie...
pieknie pieknie...

jak ja mialem to mowilem ze kupilem wieksza ilosc z XXX i tyle... niewiem po co wszyscy maja wiedziec ze to jest zielskon ze swojej uprawy dlamnie to nie jest powod do chwalenia sie i rzecz ktora warto mowic wszystkim dookola...

Widac stary masz stresa na mnie, jak juz chcesz sie do czegos przeczepic tozrob to w miare dobrze...
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2006 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 313 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norberto »
Prawda jest taka, że jak Cie nie złapią za ręke to możesz iść w zaparte :)
Dowód przeciwko Tobie to tylko jak "zrywasz" topy z roślin. Chodzic w koło nich możesz i zawsze możesz powiedziec, że nie wiesz co to i oglądasz, albo zbierasz grzyby :) No albo przyjechałes na ryby nad rzeke, lub się poopalać. Najlepiej jest palić głupa i wogóle nie wiedzieć o co chodzi :)
Tak na boku, to w terenie prawie nierealne jest złapanie kogoś za hodowle. Gorzej jeśli masz coś w domu.
Leonardo podpowiem Ci coś :) Jeśli jest "podejrzenie" o posiadanie narkotyków, nie potrzeba nakazu (niestety) i moga Ci wjechać w tej samej godzinie do domu. Osobiście radziłbym nie trzymać ziela w swoim pokoju, najlepiej jakaś piwnica, garaż czy komórka, np w butelce po wodzie mineralnej.
A nasion to można miec ile sie podoba nawet tych holenderskich orginalnych, moga Cie pocałować w dupe, bo to nawet nie wykroczenie.
Jedynym naszym ograniczeniem jest wyobraźnia. Bajek można naściemniać naprawde dużo. Jak nie masz nic w kieszeni albo w pokoju to nic na Ciebie nikt niema. A jak się do tego jest "nienotowanym" to tym bardziej.
No a jesli juz złapią hodowce indoor, to pozostaje tylko mówić, że jest się nałogowym ćpunem i liczyć, że skierują do jakiegoś manaru zamiast do kicia. Ewentualnie powiedzieć, że się dokarmia ptaki w zimie i dla zabawy posiało nasiona z pudełka (ale to nie koniecznie wypali).
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...