Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mundi »
Można kupić kieszonkową wagę i ważyć porcje.
Do sprawdzania jakości można poszukać jakieś prostej metody analitycznej.
Uwaga! Użytkownik mundi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Jak sprawdzić czy diler nas oszukuje??
Kupić pistolet od rosjan, przystawić go dilerowi do głowy i spytać
KURWA OSZUKUJESZ MNIE ?????

jak odpowie, że nie to spox
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 302 / 4 / 0
ja choć palę juz od kilku lat sam mam problemy z ocenieniem tak na oko ile tego gówna tam jest. Od ponad dwóch lat sam nigdy gieta nie kupowałęm, ale zawsze jak chciałęm jaranie to miałęm praktycznie za free :) jednak teraz czasy sie zmieniły i to ja jestem tym ktory mota innym, a dill taką chujnie odpierdala, że wszysy myśla chyba, że to ja ich watuje - np. biorę dwa giety, to jeden jest lepszy, a drugi gorszy :\ w sensie, że w jednym może z 5-6 lag, a w drugim ze 4, a do tego mało buchow zchodzi...
wiem, powiecie zmień dila, ale tu jest chujnai - prowincja, do tego kolo ma monopol, a po cos lepszego trzeba zrobic pare kilometrow, wiec chyab wyjdzei na to samo :\

co do sprzedawania na mniejsze ilości niż giet, połowka max to się tez nie spotkałem. wszystkich, w tym i mnie, wkurwia jak ktoś dzwoni ok północy, że chce kulek, dwie, zmotać, noż kurwa!
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 67 / 1 / 0
alkocholik pisze:
wkurwia jak ktoś dzwoni ok północy, że chce kulek, dwie, zmotać, noż kurwa!
Przez takich ciśniniowców przestałem załatwiać ludziom shit.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
w3ga pisze:

Na ćwiartki kupujecie? 8-(
bez kitu dziwne, buashhahahaha
A tam dziwne, mam plan zajarać coś dzisiaj i nie jarać jutro i pojutrze to biorę ćw i ją sobie przez dzisiejszy dzień jaram. Jakbym wziął więcej to jest pewne na 100%, że nie miałbym tych dwóch dni przerwy ;) Ogólnie to rzadko biorę dla siebie więcej niż 1g bo się później nie mogę powstrzymać i jaram cały czas i na nic nie patrzę :D Taka metoda samokontroli.
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
haha kurwa alkocholik jakbys mieszkal na podkarpaciu, w 50-cio tysiecznej miescinie to bys dopiero wiedzial co to jest chujnia ... jezeli holender to w najlepszym wypadku 4 bitowe, a standardowo 3 bitowe sztuki za 30z, i nie mowcie mi czasem ze mnie ktos waluje, ktos robi w chuja albo ze powinienem zmienic dila bo wszyscy tutaj dostaja takie samarki, i wbrew pozorom nie tak wielu ma je z pierwszej reki ... jedynym dobrym wyjsciem jest wjazd do krakowa i robienie tam grubszego zaopatrzenia ;]]
  • 67 / 1 / 0
@don skuninhos
Ale macie przejebane :-D
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 3 / 0
xTc_84 pisze:
czy z trawa nie ma mieszanych jakis chwastow
Zanieś na policje pakiet z rzekomym ziołem i jak cie zatrzymaja pod zarzutem posiadania substancji zawierajacej marihuane to znaczy, że Cie dill oszukal
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Kupiłem z paroma innymi ludźmi piątkę przez pośrednika. Piątka po zważeniu razem z samarą (niepodzielone dał :/) miała 2,74 g :/ Pośrednika też diler ojebał. Trochę obniżyło nam to planowany stan upalenia na Aquaticę ale chÓj.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Kupiłem z paroma innymi ludźmi piątkę przez pośrednika. Piątka po zważeniu razem z samarą (niepodzielone dał :/) miała 2,74 g :/ Pośrednika też diler ojebał. Trochę obniżyło nam to planowany stan upalenia na Aquaticę ale chÓj.
mi tez sie wydaje ze posrednik sobie upierdolił połowe dla siebie i mowi ze to niby dil. Pozatym, jesli to faktycznie dil, to jest jebanym amatorem ktory szybko straci klienterie jak bedzie tak ruchal ludzi.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.