Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 413 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
eS pisze:
Czerwony Kapelusz ;) Świetny lokal i świetny rynek używek :D Podchodzisz w stronę zaułka z toaletami na jednym z pięter i po 5 sekundach ciemnoskórzy panowie pytają co i ile byś chciał. Ludzie kręcą/palą dżety bez jakiegokolwiek skrępowania przy stolikach, pełen luz.
perwersyjnie zajebisty klubik, posiada bodaj 3 poziomy, poziom w piwnicy to scena na której odbywająsię koncerty, naprawdę w pytkę :)
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
nvm pisze:
Znaleźli w jednym miejscu Reggae Pub, z charakterystycznym trójkolorwym szyldem.
rege pubu niestety już nie ma. w styczniu rok temu juz nie bylo
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 3523 / 51 / 0
Czeszki są fajne dupy nieraz i miłe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Axxan »
Ja mam tu małe pytanie do forumowej braci. Wybieram się wkrótce do Czech, a dokładniej w okolice skalnego miasta i Nachodu. Może ktoś powiedzieć jak przedstawia się tam dostepność Mj i LSd ? Jakieś wskazówki? Dziękuje i pozdrawiam.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie było lepiej napisać, że będziesz blisko bliskiej mi Kurwy yyyhm Kudowy Zdroju? %-D Z paleniem problem jest zawsze jak go nie ma - czy w kieszeni, czy na dzielni. Nie motałem w obcym mieście po ludziach dragów, za granicem tym bark jabłko mięta bardziej; w każdym razie na uboczach Nachodu, Pepiki się bufają czasami na hektary. Bylimy tam kiedyś jeszcze przed depenalizacją i naprawdę tam się czasy prohibincji skończyły bardzo wieki dawno temu. Tylko musisz dobrze patrzeć w oczy

Ŝpojrz nám v naše ocy cérvoný
pytašž: jok my možemy tok?
bákámy toný
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Pierwszy bar za Cieszynem[pl] jaki napotkany zostal wlazisz masz przekreslony emblemant marihuany to dla policji a na sytolikach mlynki i bletki podchodzisz do barmanki i pcha ci gieksa bez wiekszych problemów. Kazdy tam jara tylko dużo moresów. Jedyny kraj w UE gdzie mozesz jarac ziolo palic peta i pic browar w jednym miejscu!!!
  • 1530 / 9 / 0
  • 576 / 6 / 0
co do cieszyna nie byłbym taki pewny że od tak na lajcie w pierwszej lepszej knajpie zajarasz zioło wiem coś o tym niema szału... i to niejest tak jak się niektorym wydaje że na kazdym rogu są dragi trzeba się też zakręcić dobrze... to nie AMSTERDAM!... poza tym wiele osob mimo tego nie życzy sobie jarania u nich w lokalu w większości bynajmniej...i można zostać wyproszonym w najlepszym wypadku...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 78 / 1 / 0
no a jak to jest jesli chcesz ogarnac jakies klimatu typu kakstusy, albo raczej juz przerobione i prozniowo pakowane, tylko do przygotowana i spozycia? Ktos tak kiedys sie krecil w takowym temacie?
  • 1 / / 0
A wie ktoś jak kształtuje się sprawa możliwości zakupu mj w Pilznie? Był ktoś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.