...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
@pomasujplecki nie na każdego bupropion tak działa, paliłem tyle co zawsze jak nie więcej i szlugi smakowały normalnie.

Co do tematu to pyknal tydzień na elektryku zamiast standardowych kopciuchiow, nie ciągnie póki co w ogóle by wrócić i palić vapo elektryka daje radę, oby tak dalej!
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3234 / 549 / 0
Powiedziałbym zwiększ dawkę i odczekaj chwilę. Ale może tak faktycznie być. Uzależnienie od fajek ma wiele gruntów do pokonania niż tylko blokada receptorów w mózgu, w dodatku nie całych.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 151 / 23 / 0
Zwiększyłem dawkę ze 150mg po miesiącu i jakis tydzień brałem 300mg. Palilem dalej normalnie, do tego kawa dostałem tachykardii do dziś po tej akcji biorę nebiwolol 5mg ale co ciekawe teraz jak rzuciłem prawdziwe i palę elektryka tętno spoczynkowe spadło oraz ciśnienie spadło ostatni pomiar 120/70. Możliwe że nie potrzebuje już 5mg nebiwololu zobaczymy co z tego będzie. Miałem okres w tamtym roku intensywnej jazdy rowerowej codziennie także zapewne sport takze pomogl.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Plz, trzymajcie się tematu fajek. bupra i dyskusje pomiędzy tym, a tym - to w knajpie można.

Co do petów, ja przypomnę. Wyjebałem do śmietnika któregoś razu paczkę i tak się skończyła moja przygoda z paleniem. Rok to robiłem.

Czy mi smakowało? Raczej na siłę, przyzwyczajenie. Jakieś uzależnienie znikome (być może było, ale ciężko mi jednoznacznie stwierdzić jak słabe/mocne), skoro z automatu potrafiłem wyrzucić to do śmietnika i nie wrócić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 44 / 9 / 0
Mnie pomogło głównie to, ze mój ex nie palił i nie chciałam żeby całował się ze smierdzielem.
od 9 lat nie pale, choć nadal tęsknię, ale przynajmniej mogę wejść po schodach bez zadyszki i nie śmierdzę brudem.
  • 2 / / 0
Nie wiem czy było ale mi pomógł welbox. Zszedłem z 3 do pół paczki na dobę.
  • 3234 / 549 / 0
Było.

Ja się przestawiłem na wapowanie i paliłem tylko wieczorami cały bak, przez parę dni kurwilo mnie od rana do tego wieczora, ale któregoś dnia się obudziłem bez tego wyżerającego głodu i tak już zostało. Oczywiście namiastki głodu skłaniające do nawrotu się utrzymują do 2-3 tyg. Ale potem to już spokój, u mnie jedyny wyzwalacz to inne używki.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 151 / 23 / 0
Ja niestety znów palę śmierdziuchy, z miesiąc był e-pet i przy stimie oczywiście wpadłem na pomysł zajaram sobie jednego...
  • 483 / 14 / 0
Rzuciłem kolejny raz 34 dni temu teraz nie Alan Carr ani nie biorezonans. Użyłem cytyzyny, były efekty odstawienne ale do przeżycia, teraz od kilku dni już bezsenność nie męczy i jest git. Teraz tylko trwać w tym postanowieniu, bo myśli o zapaleniu co jakiś czas sie pojawiają.
  • 5085 / 874 / 0
Jak juz sie zabijac to czyms przyjemniejszym .
Powtarzam to sobie ,.ale jak nerwy nnie wezmą to szluga wole zapalic niz sie zaraz orumaniac .
Moze melise se zaczne parzyc
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.