...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 139 / 11 / 4
Te plastry ch*ja dają. Wszystkim moim znajomym pomogły tabletki Desmoksan
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
kubbka pisze:
Te plastry ch*ja dają. Wszystkim moim znajomym pomogły tabletki Desmoksan
Mi osobiście plastry pomogły, ale to już na samym końcu rzucania nałogu. Wcześniej też tabletki
  • 72 / 1 / 0
A moim zdaniem te wszystkie preparaty to ściema jest (moje osobiste zdanie). Fałszywa iluzja że produkt rzuci palenie za ciebie. Ja rzuciłem na sucho po 8 latach palenia 1 paczki dziennie. Obecnie 3 lata bez papierosa
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
DrStrangelowe pisze:
Ja rzuciłem na sucho po 8 latach palenia 1 paczki dziennie. Obecnie 3 lata bez papierosa
Również rzuciłem na sucho, i też paliłem około paczki dziennie. Póki co, lekko ponad pół roku bez kiepa.
DrStrangelowe pisze:
A moim zdaniem te wszystkie preparaty to ściema jest (moje osobiste zdanie). Fałszywa iluzja że produkt rzuci palenie za ciebie.
Lwią część opinii, które tutaj padły, propsują desmoxan. Może coś w tym jest. Nie zmienia to jednak faktu, że problem siedzi w głowie, a że ktoś robi z siebie frajera, i pędzi do apteki z hajsem, który mógłby wydać narkotyki to już jego sprawa ;-)
Wybaczcie cynizm. Jak ktoś chce sobie pomóc w walce z nałogiem, to taki sposób jest jak najbardziej w porządku.

P.S

Co nie zmienia faktu, że i tak są frajerami.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Raz wydane 50zł na cytyzynę w celu leczenia, a te niezliczone ilość hajsu na jaranie kiepów są nieporównywalne. Palacze szlugów to frajerzy, sam do nich należę. A poza tym, to po cytyzynie są zajabiste sny :)
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ćpuny kurwa, jak to rzucić, jak to kurewstwo rzucić. Żadne tabexy, spać po tym nie idzie, palić się chce itp. Jak to kurwa rzucić ja się pytam.

Próbował kto hmm zabrzmi śmiesznie - hipnozy?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 99 / 4 / 0
  • 115 / 4 / 0
Pewnie już było ale co tam
Moja mama ze znajomym pojechali na jakieś prądy i płytki.
Ona nie paliła przez 3 lata i zaczeła znowu(przez stres)
A on po 20 latach palenia nagle po tym przestał i nie pali od 5 lat.
Tak więc coś w tym jest.
  • 492 / 16 / 25
Ja rzuciłem fajki, przerzucając się na kannabinoidy, szybko wykształciłem sobie odruch zapalania lufy zamiast szluga i tak zostało :-) I przede wszystkim przestałem te fajki kupować, teraz czasami tylko zapalę jak ktoś poczęstuje.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 3854 / 312 / 0
pilleater pisze:
Próbował kto hmm zabrzmi śmiesznie - hipnozy?
Mój sąsiad parę ładnych lat temu był u bioenergoterapeuty (czy tam innego cudaka), i pomogło :-)

Mi się wydaje, że łatwiej będzie stanąć przed lustrem, i powtarzać: jestem pizdą, jestem pizdą, jestem pizdą. Jeżeli ta prawda stanie się frustrująca, to może uda się przekuć w inspirację do rzucenia, hue hue :cheesy:

Mi za tydzień stuknie 7 miesięcy bez kiepa :-) Do pobicia poprzedniego rekordu (8 miesięcy) brakuje już nie wiele. Niestety, byłem kiedyś PIZDĄ, i zmarnowałem ten czas, ale to nic. Jadzim kurwa dalej :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.