Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
14 lipca 2021nawachajka pisze:
a moglbys cos wiecej napisac o tej higroskopijnosci? nigdy nie mialem amfetaminy w postaci chlorowodorku, a chyba tylko taka jest higroskopijna
Otóż nie tylko w postaci chlorowodorku gdyż siarczan amfetaminy również bardzo lubi łączyć się z cząsteczkami wody i zbierać wilgoć. Dlatego też taki produkt lepi się do karty i nie jest konsystencji piasku.
  • 44 / 9 / 0
Krok 1. Wysypać temat na blat.
Krok 2. Zrobić małą linie.
Krok 3. Zajebać w kichawe.
Krok 4. Czekać na efekty.
Smak, zapach, kolor i konsystencja nie jest żadnym wyznacznikiem jakości.
  • 2 / / 0
25 stycznia 2019WrakCzlowieka pisze:
Nawet żółta może kopać dobrze, ale nos to wam wyżre szybko. Najlepsza jaką miałem prawie bezwonna, biała, lekka dla nosa. 10 h dobrej jazdy, biorąc rano o 4 można było próbować zasnąć, to przy dawkach ~50 mg w nos.
jak po dawce -50 mg w nos to słabe gówno pewno kofa to była ,jak biała .
Ostatnio zmieniony 15 marca 2024 przez PajduSS90, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
A pro po najlepszej fetki to kiedyś lata 90 początek 2000
cena wysoka 50zl 1g kolor bez znaczenia od koloru sniegu {brudna biel} po mokre brązowe klejące tofiii o ostrym zapachu moczu z domieszką śledzia po wciagnieciu kurewski odruch wymiotny splyw jak talala sero osadu w nosie, sztuka na 5 osob po 2x 50mg i cały bity dzień 24h czasem 30h wchuj energi ryj sie nie zamykał ,susza w chuj po papierosie brak apetytu nic nie przelkniesz wszystko smak papieru ,tylko woda do przelkniecia wkrentka na robienie 3 zeczy naraz ,np granie w tysiaca pierdolenie 3po3 wmiedzy czasie malowanie na kartce itd. i najgorsze zejscie jakie mozna sobie wyobrazic ps.i gadka ze nigdy wiecej scierwa chyba ze poprawka to kolejna 1g to 7dni mozna bylo nie spac jak byl hajs to 5 za 250zl i tyle dni sie nie spało teraz od. 9 lat syntetyki jakies zamienniki czasem {raz w miesiacu prima sort wplynie konsystencji zelu z dobra woda to wtedy pasta byla nie waska po dodaniu odpowiedniej kofeiny i stosunek 1 do 1 to wypierdalala z butow w chuj po 0.25mg faza po ostrym gryzoniu po ktorym wszystko ladnie sie rozpuszcza nos od tyka przelot ze chej i pachnie plasteina lub plasstikiem czy workiem jednorazowym !! ale najlepsza pasta szczelnie zawinieta wzwykly worek foliowy tak z 10g i po 3 dniach walenia z tego worka po wyciagnieciu zakazdym poprawieniu 50mg szczelnie zawinac zawiniatko spowrotem i w kieszeni najlepiej trzymac po 2 -3 dniach nie spania i jedenia z tego worka i zjedzeniu wiekszej polowy pasta zrobi sie przezroczysta i konsystencji platek sniegu to kozak materiał {lepszego nie da sie ogarnąć} ps ta pasta w worku wchuj mokra musi byc az [ jak by wody ktoś dolal do tej 10 spocony worek wreczz to dobry temat na 100%% ,zapach plasteliny lub worka plastikowego { jak spiryt czuc albo rozpuch to chuj nie temat to radze poczekac i wysuszyc w cieplym miejscu na kartce z gazety szarej wtedy odparuje alco i rozpuch i moze cos kopnie,bo jak nie odparuje to pozjedzeniu w przeciagu 2h -1g i wiecej po kolejnych 2h patrzenia sie np w ekran jaki kolwiek poczujesz znuzenie i wpierdoleniu kolejnej kreski jebitnej rozjebie ci w koncu zatoki i ból kuewski glowy anie faza i meczarnia cala nocke przerabialem to kilka razy dla tego wysuszyc odrazu ityle w temacie pozdrrooo Staży wyjadacze !!! FAMFOL TEAM !!!!
  • 4 / 2 / 0
najlepsze sorty jakie miałem, osiągające czystość w przedziale 55%-65% były idealnie białe i suchutkie. Szkoda, że nie mam zdjęć, ale w proszku były, malutkie 2/3mm idealnie okrągłe grudki
session: 05a39c16dfdf18adbd0f0d304bc47d4c189dcbd8f88aa8148e4047524f051a3259 / unknown997
  • 1 / / 0
Jeśli mefka wogule nie pozostawia po sobie spływu to czy jest to jakaś czerwona flaga ? Dodam też że nie jestem częstym urzytkownikiem więc sytuację takie jak przyzywczajenie / brak smaku odpadają
  • 95 / 2 / 0
Co oznacza alkoholowy/zapach acetonu fety - to syf?
I dodam że robią się po tym pryszcze na nosie. Czy to jest wogole feta?
  • 932 / 293 / 5
30 marca 2024Pedryloz34 pisze:
Jeśli mefka wogule nie pozostawia po sobie spływu to czy jest to jakaś czerwona flaga ? Dodam też że nie jestem częstym urzytkownikiem więc sytuację takie jak przyzywczajenie / brak smaku odpadają
to raczej zły znak (red flag). Nie jest wykluczone, że masz tam trochę amh, ale raczej bliżej 10% niż 50%.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1257 / 343 / 2
ja na waszym miejscu zamówił test Marquis'a i się nie bał o własne życie - lepsze to niż pytanie randomowych ludzi na forum o substancjach psychoaktywnych, mi taki test raz uratował dosłownie i jestem niemal bardziej niż pewny, że życie.
Spoiler:
z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Nie jestem żadnym ekspertem czy znawcą, no ale mogę podpowiedzieć pewien niezwykle prosty sposób. Generalnie dla mnie już podczas podawania drogą przez nos to po prostu od razu no "czuć" tak ogólnie, np. to w jaki sposób i ilość z tego jest wchłaniana bezpośrednio przez śluzówki, a ile "syfu" czyli wypełniaczy zostaje w nosie.
Ale ten mega prosty, a dobry sposób to uwzględnienie tego, że jednym z głównych składników jest tu efedryna, która podobnie, jak i słabszy jej "substytut" pseudoefedryna jest mega silnym lekiem antyhistaminowym, ergo - bardzo silnie udrażnia nos, zatoki i całe GDO.
Stąd wniosek - im "lepszej jakości" (b. "czysta" tj z mniejszą ilością syfiatych wypełniaczy) jest ta amf, tym silniej od razu powinna ci przetkać trąbe i odetkać nosek, nawet taki mega zabity katarem itp. Analogicznie im gorsza jakość i więcej tych "dodatków" tym słabiej będzie odtykać ten nos, a za to tym gorzej go jeszcze ci zatyka i cały glutami zapchany jest zaraz...
Niby to proste i głupie, jak ten trep z lewej nogi - a nie, to but był! - ale zarazem jakże skuteczny sposób i test sprzętu drogą empiryczną za pomocą zmysłów własnych tylko.

P.S. Oczywiście ja tylko tak czysto teoretycznie tu dywaguje i snuję spekulacje odnośnie samej wiedzy tej podręcznikowej z chemii tudzież inne tam takie ten teges...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."