Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
[Sposób na małe źrenice "szpilki" - leiche]
Maksymalne rozszerzenie źrenicy występuje po około 15 min. od podania leku i trwa do 3 h
Jak to "po kilku sekundach gały są normalne"? Nie mam na celu sprzeczki, pytam, bom nie testował na patrzałkach, po prostu te kilka sekund chyba lekko przesadzone są imo.
Poza tym, jaki jest sens podawania porady, by zdobyć coś, co jest trudno dostępne? To już chyba lepiej wg porad z siostrzanego tematu nażreć się dropsów
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Powiedzmy, że mam 1 ampe atropiny 1mg/ml (jest tam 1lub 2ml). Jak [%] i w czym to rozcienczyc by nadawalo sie do oczu? Czy zbyt duzą dawka atropiny lub jej zbyt częste podawanie do oka może je uszkodzić lub mu zaszkodzić?
@down: ok, rozumiem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.