Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orzeu »
Zawsze wale dwie mocne kawy i jestem gotowy na całonocne misje.
Wolę usiąść, zapalić, bez ciśnień pomyśleć
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
orzeu pisze:
Zawsze wale dwie mocne kawy i jestem gotowy na całonocne misje.
nie prawda, nawet Chuck nie pociągnie całej nocki na dwóch kawach.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orzeu »
To jestem lepszy od Czaka, hehe. Wale dwie kawy i do 6 rano jestem żywy, gorzej później. Nawet feta nie działa na mnie tak jak mocna kawa, sam się dziwie. ;)
Wolę usiąść, zapalić, bez ciśnień pomyśleć
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Wystarczy spalić trochę meth nocka zarwana jak nic
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mirrow »
bigboy8830 pisze:
Wystarczy spalić trochę meth nocka zarwana jak nic

Dokladnie. Niezawodne;]
Chociaz umiem to juz przezwyciezac czasem hehe.
Uwaga! Użytkownik Mirrow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Habibi »
yerba mate z guaraną+ kawa. Można tak długo :)
Z kamerą wśród ćpunów
  • 17 / 2 / 0
Jakby miał METH spalić to 3-5 dni chodził by jak żywy trup :D
Kawa może i by była dobra ale co z tego że byś w nocy nie spał jak za dnia był zaspany a o to ci chyba właśnie nie chodzi... nawet jakbyś po nocce wypił to by raczej nie pomogło...
Ja bym proponował mefedron gdzieś tak 0.2g gdzieś o 19 potem co 1.5 godziny kawa i byś miał następny dzień jak
z górki :D gorzej z kolejnym... :| 2 dni po ;/ yarbe mate by było dobre ale myślę że bez guarany i do tego 2 kawy a nie 1...
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
a Ja mam pytanie innego typu, ale podobne.

Gdy się zrobiło "nockę", ma się wolny dzień - ale nie chce się rozpierdalać kompletnie cyklu - jak zmusić się do nie-spania ? Kawa nie pomaga, fajki nie pomagają, żarcie nie pomaga :'-(
Pewnie przyjebanie trochę kodeiny byłoby dobre, po opio ciężko się zasypia - a zejdzie efekt wymęczenia, bolących kolan etc. - za to jak zejdzie to NIE BĘDZIE SIĘ DAŁO nie pójść spać, macie jakieś rady ? Muszę dzisiejszy dzień przetrwać, tak co najmniej jeszcze z 12 godzin.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 587 / 2 / 0
no i chÓj wszystko strzelił, zasnąłem przed biurkiem po 5 kawach i 300mg kofeiny w kapsułce :wall:
  • 587 / 2 / 0
ej kurwa, dobrze jest czytać poprzednie strony, właśnie się zorientowałem, że o tym jest cały temat %-D
ale jak na nieprzespaną nockę przystało byłem kompletnie zjebany i nie potrafiłem myśleć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.