Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1621 / 1028 / 7
Jak nie przespać nocki? Trzeba być mną.
Nie ćpam, a i tak nigdy w nocy nie spię.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Boisz się śmierci, że nigdy nie śpisz ? ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
CATCHaFALL pisze:
nigdy w nocy nie spię.
Tak, ale kiedyś pisałaś, że stosujesz system 24+12, dobrze pamiętam?
Ja tak żyłem 2 lata - nie spałem 24-36 godzin, po czym odsypiałem przez 12... to był horror, ale przy chronicznym niewyspaniu można było uzyskać ciekawe stany świadomości :diabolic:

Może masz insomnię?
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 356 / 7 / 3
Na czym polega ten system 24+12?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Na tym, że dzień składa się z 36h :)
  • 1611 / 34 / 0
ej nie źle napisałem: to było tak: wstajesz o 8 - dzień mija, nie możesz spać w nocy więc nie śpisz do 8, trzeba pracować więc nie śpisz do 20, kładziesz się o 20 i śpisz do 8... Więc chodziło mi o system 36+12 :-)
Ostatnio zmieniony 04 marca 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1621 / 1028 / 7
Procentee pisze:
"Nigdy nie śpię, sen to przecież śmierci kuzyn"!
Poza tym, temat mówi "jak nie przespać nocki", więc miśki, tu nie chodzi o to, kto ile śpi, ale jak w nocy nie spać.
Jeszcze się nie znalazł zegarmistrz, na mój rozregulowany zegar biologiczny, z 2 lata temu trenowałam to samo, co w chwili obecnej, czyli aktywność, zamiast spadać w okolicach g.23 - wzrasta, trwa to juz ponad 4 miesiące, i nie zanosi się na zmiany, poza tym jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza.
Najlepsze jest to, że nie jest to spowodowane żadnym ćpaniem :)
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
CATCHaFALL pisze:
Procentee pisze:
"Nigdy nie śpię, sen to przecież śmierci kuzyn"!
Poza tym, temat mówi "jak nie przespać nocki", więc miśki, tu nie chodzi o to, kto ile śpi, ale jak w nocy nie spać.
Jeszcze się nie znalazł zegarmistrz, na mój rozregulowany zegar biologiczny, z 2 lata temu trenowałam to samo, co w chwili obecnej, czyli aktywność, zamiast spadać w okolicach g.23 - wzrasta, trwa to juz ponad 4 miesiące, i nie zanosi się na zmiany, poza tym jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza.
Najlepsze jest to, że nie jest to spowodowane żadnym ćpaniem :)

Ja w nocy też nie śpie, chyba, że po rolkach. A powodem tego jest spanie w przeciągu dnia, zwykle od 14 do 19/20. Ponoć to łatwa droga do bezsenności
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Znając życie, tak. Ja natomiast nigdy nie mogłem spać w porach popołudniowych. Nawet kiedy miałem zjazd z fety, po wykurwistej nocce.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Ja nie umiem nie spać w dzień.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.