Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 83 / / 0
Nieprzeczytany post autor: FEX »
Pewnego razu na grzybach oglądaliśmy TV .Jeden z moich kolegów wczuł się w klimat Discovery Chanel :D ( pokazywana była jakaś operacja militarna chyba „pustynna burza” ). Nagle w telewizji pojawił się pan Jacques Chirac :D wzięliśmy telefon i zaczęliśmy mu ( tj. koledze ) wkręcać iż dzwoni Chirac i bardzo chce z nim rozmawiać.
Kolega odwrócił się w naszym kierunku ( powiedzmy iż nazywać można go np. Tomek ) miał oczy jak filiżanki i niewyobrażalne zdziwienie na twarzy. Wziął telefon przysłonił słuchawkę ręką i zaczął coś tam po cichu szeptać. Myślałem iż popłacze się ze śmiechu. Po chwili Chirac znikł i pokazała się kolumna czołgów jadących przez pustynie. Wtedy wytłumaczyliśmy Tomkowi iż przy użyciu telefonu może im wydawać rozkazy. Tak też uczynił zaczynając szeptać ; w prawo, prosto, stać ( patrzył się w telewizor i spoglądał co chwile na resztę ekipy wtedy już leżałem na ziemi w konwulsjach wywołanych śmiechem :D ).
Wolność niesie za sobą konsekwencje własnych poczynań dlatego właśnie jestem Kon-liberałem .

salvia.PL

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: johnson »
Swojego czasu po komórkach krążył plik "magda". To był po prostu przebój. Wszyscy sie tak nacinali i normalnie gadali z nagranym kolesiem.ale mało skumał się że to wkręt
Babilon, Babilon, Babilon, wszędzie ten jebany Babilon
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
Ja polecam sie spalić i śmigać samochodem najlepiej jakimś starym i takim do wariowania (np . maluch) i śmigac po leśnych drogach, wkręta jakby sie było w colinie :-D
Maisssterrr qrwy
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
johnson pisze:
Swojego czasu po komórkach krążył plik "magda". To był po prostu przebój. Wszyscy sie tak nacinali i normalnie gadali z nagranym kolesiem.ale mało skumał się że to wkręt
Hehe sam to gdzieś miałem na komórce. To było dobre takie odstępy jak ten gość gadał dużo osób sie w to wkręciło.. :D
.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kimol »
Eee....same offtopy ;P
Ja raczej pytałem o coś podobnego do tego co zamieściłem w pierwszym poście, a nie kto jak się wkręcił - od tego jest inny temat. I czytajcie ze zrozumieniem :P
  • 0 / / 0
ziom
Nieprzeczytany post autor: PhP »
Fajny wkręt a raczej zbita:D
Jak jesteś zborany zielem idziesz ulicą czy tam stoisz gdzieś w pobliżu jakiejś reklamówki, woreczka, to weś przypadkowo ją zawieś sobie na bucie :D i biegaj do okoła i krzycz Aaaaaaaaaa potwórrrrrr.... hehe ja tak rozbawiałem
ziomów bo oni nude klepali :D :D polecam fajna zbita :D
  • 326 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
Jak jesteś zborany zielem idziesz ulicą czy tam stoisz gdzieś w pobliżu jakiejś reklamówki, woreczka, to weś przypadkowo ją zawieś sobie na bucie :D i biegaj do okoła i krzycz Aaaaaaaaaa potwórrrrrr....
ja nie mogę, faktycznie <ironia>"zajebista" ta zbita</ironia>, jak ktoś lubi
robić z siebie pajaca... :nuts:
to weś przypadkowo
przypadkowo? baaardzo sprytnie.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2006 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
Non illegitimi carborundum.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
podczas DXMowego tripu latwo jest kogos wkrecic :P jak i samego siebie zreszta :)

ostatnio jak szlismy (ciezko bylo to nazwac chodzeniem - ale jak kto woli) w sloneczna pogode przez miasto wkrecalem kumpla ze pada deszcz - ze jest mi zimno i ze caly zmoklem, po 10 min slysze: te, stary - rzeczywiscie pada deszcz, mam cale wlosy juz mokre i ciuchy tez

no a po 5 kolejnych minutach rzeczywiscie padal deszcz (przynajmniej tak nam sie zdawalo) i jak 2 ciule siedzielismy na dworcu czekajac kiedy przestanie padac :D

ale przynajmniej bylo smiesznie na drugi dzien :D
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Piter »
Zajebiscie jest wkrecac ze sie do czegos strzela. Ja zawsze robie ze strzelam do zydow bo sie kitraja w krzakach i opisuje ich dokladnie jacy sa cwani i takie inne, wtedy wszyscy sie czolgaja kucaja i strzelaja do zydow razem ze mna :). Najepiej jest udawac ze sie kogos widzi i dokladnie go opisac a jak wkrecany sie polapie ze nikiogo nie ma to sie mowi ze sie cwaniak chowa :) Ja tak mialem z kuplami, chodzilismy po osiedlu i widzielismy rumonow jak na nas patrza z ukrycia i chetnie by na skroili a w dodatku patrzyli na nas ludzie jak odpierdalamy:)
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
[quote="Lak(i)er"]

podczas DXMowego tripu latwo jest kogos wkrecic ]
2 tygodnie temu jak dobrze pamiętam wszamałem 450 i przypaliłęm ziółkiem, siedze taki zamulony, w pokoju ciemno a tu kumpel wychodzi z pod łózka, a drugi mói "UWAŻAJ SZELOBA!!" ja długo nie myśląc wyjebałm mu pląbe... :D
Na drugi dzień mi jebnął... ale się wszystcy śmiali, a po 2 dni temu dowiedziałem się, że mu ukruszyłęm żeba wtedy... :D
Jak pech to pech...
Turn on, tune in, drop out...
Zablokowany
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).