Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Właśnie siedze sobie w domku nie mam MJ i chciałbym jakiegoś fajnego tripa.
co polecacie ??
jaki wszym zdanie jest najlepszy domowy sposób zeby potripować??

peace :):):)
Uwaga! Użytkownik SkrzeQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
Chyba nie ten dział..;)
1. Możesz polecieć do apteki po: Tussipect, Acodin lub np. Thiocodin.
2. Możesz zrobić sobie kilka mocnych kaw, by poczuć prawdziwe działanie kofeiny- czasami jednak nieprzyjemne.
3. Możesz zrobić sobie czaj'a- tak samo jak powyżej tylk motyw z herbata (gdzieś na forum o tym jest).
4. Możesz zobaczyć czy przez przypadek nie ma w twoim zbiorze przypraw Gałki.. :rolleyes:
5. Możesz również pomyśleć nad zmotaniem kasy i kupić coś u małolatów pod blokiem, lub u znajomego dilera.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SkrzeQ »
[quote="Sweet Bulldog"]
Chyba nie ten dział..;)
1. Możesz polecieć do apteki po]

chyba zobacze sobie te gałke tak wszyscy polecaja zobacze co z tego wyjdzie i opisze co przezyłem :D:)
Uwaga! Użytkownik SkrzeQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
SkrzeQ pisze:
Sweet Bulldog pisze:
Chyba nie ten dział..;)
1. Możesz polecieć do apteki po]

chyba zobacze sobie te gałke tak wszyscy polecaja zobacze co z tego wyjdzie i opisze co przezyłem :D:)
Tylko żeby nie było, że to była propozycja z mojej strony..
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: L.O.L »
hahaha :-p
co złego to nie ty S-B :-p
Uwaga! Użytkownik L.O.L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
[quote="L.O.L"]
hahaha ]
Hehehehe.. :-D :-D
Tak właśnie.. ;-)
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SkrzeQ »
spox ja zadałem pytanie ..:)

peace !! :D
  • 12 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksaiter »
[quote="SkrzeQ"]
chyba zobacze sobie te gałke tak wszyscy polecaja zobacze co z tego wyjdzie i opisze co przezyłem ]

Pewnie powiesz że nie warto było jak każdy ale próbuj.
Przyszłość jest jasna, przyszłość to Ekstaza.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Poszukaj gazu do zapalniczek np Ronson ;]
Mozesz poszperac takze za klejami.
Krotkie tripy ale konkretne.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Wciąganie gazu od zapalniczek powoduje zbyt duże straty fizyczne jak na fazę o takiej jakości. :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.