Tak łączyłem z kawą;)
Ale już mogę powiedzieć ,że jeśli chodzi funkcje poznawcze to szczerze suni czy fenylopiracetam lepiej się sprawdza mi nie pasuje profil działania.
To nie znaczy, że jeśli mi się mi nie pasuje to dla ciebie będzie idealny nigdy poza sele i ndri nie miałem kontaktu z antydepresantami.
Zostało mi jeszcze 150mg.
Dawkowanie od 50mg do 100mg
Czas działania 4 h z kofeiną 6h
Po ciągu 4mmc i to okazał się strzałem w 10
Poziom serotoniny napewno podniesiony i wyraźnie ujebane gabba w moim przypadku trudno powiedzieć, że podniosło to kreatywność czy produktywność napewno nie ale napewno zmniejszyła się chęci na ponowne keto zabawy jako stabilizator nastroju jak najbardziej na tak.
Ale relacja tak czy inaczej wartościowa.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.