Noopept + Sunifiram + Magnez + kofeina + No i teraz pytanie, mam całe opakowanie lecytyny, może być zamiast choliny? Bo gdzieś ktoś proponował do podobnego mixu właśnie lecytyne, ale wolę dopytać. I Jakie dawki mniej więcej jeść? Będę wrzucał jeszcze jakieś witaminki.
Pytanie o ewentualne niechciane interakcje : Codziennie rano 300mg wenlafaksyna + 300mg Pregabalina, będzie się gryźć? Z Góry dziękuje za odpowiedź :)
Pytanie drugie. Bo wszędzie pisze że sirdalud działa depresyjnie na OUN, ale w jakim sensie? pytam o to czy będzie miał Tyzanidyna jakikolwiek wpływ na np. trpia LSD? Bo tak na chłopski (mój) rozum patrząc to skoro działa depresyjnie to powinien osłabić działanie, ale o ile rozumiałbym to działanie przy sigma 1 ale Tyzanidyna działa tylko na sigma 2. Jak Tyzanidyna wpłynie na działanie LSD lub innych psychodelików/stymulantów?
Wiem że pytanie nie należy do łatwych ale fakt że autorem wątku jest Dexpl zachęcił mnie do zadanie tego pytanie. Liczę że ktoś się znajdzie kto wie i pomoże. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi,
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ps pregabalina to nie neuroleptyk
W miarę możliwości prosze o usunięcie tego posta oraz postscriptum z mojego poprzedniego posta.
@Kurwaale, jak najbardziej możesz łączyć chlora z hydro.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.