Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2207 / 1
Za dużo substancji by bez kompleksowych badań cokolwiek napisać. Może sam metylofenidat z piracetamem Ciebie interesuje?
  • 431 / 23 / 0
bupropion, arypirazol, buspiron i perazyna??? Jakies interakcje??? Bralem arypirazol i buspiron z perazyna od lekarza ale nie wiem jak sie ma jeszcze do tego wellbutrin?
Dawka perazyny to max 150 mg natomiast reszta, bupropion 300 mg, arypirazol 15 mg i buspiron 20 mg.
  • 1290 / 366 / 0
ten bupropion to sie gryzie chyba po co ci neurolepy zeby ketona jesc? To sie zdecyduj, albo bupropion albo arypirazol, busprion i perazyna. Albo to albo to. Co ty cpac sobie na lewo chcesz bedac na neuro?
  • 431 / 23 / 0
bupropion sie nie gryzie z arypirazolem jesli jeden sie bierze na noc a drugi rano ;) tak mi lekarz kazal brac. Biore arypirazol na potencjalizacje antydepresantu ale SSRI na razie nie biore bo mam objawy skórne po nich i musze to wyleczyc.

A dlaczego wg Cb arypirazol nie moze byc z Bupropionem?
  • 84 / 4 / 0
hej ile należy odczekać miedzy braniem kropli cbd a lekiem fevarin zeby obylo sie bez interakcji???
  • 653 / 172 / 0
Dobrze jest o takie rzeczy spytać w dobrej klinice konopnej. Osobiście uznaję zasadę, że dopóki lek działa nie stosować konopi. Nie wiem ile twój lek działa i jaki ma okres półtrwania. Z wieloma lekami jest tak, że utrzymują stały poziom we krwi przez 6-9, a czasami nawet 12 godzin, a kolejne dawki wyłącznie ten poziom wyrównują.
  • 3454 / 1110 / 0
CBD akurat ma bardzo pozytywny wpływ na samopoczucie w depresji, jeśli jest lekka lub umiarkowana i dodatkowo, co ważne, jest antypsychotykiem, ponieważ wysokie dawki fluwoksy mogą psychotyzować. CBD oraz CBG tak jakby synchronizuje się z sedacją fluwoksaminy, bardzo pozytywnie oddziałuje. Co innego z THC-delta-9 czy delta-8 oraz CBG/CBGx. Osobiście polecam połączenie FLUWOKSA + CBD (kilka-, kilkanaście %) + CBG/CBGA (co najmniej kilkanaście %).

/OFF/

Co daje CBG? Oczywiście łączy się z hajem psychodelicznego THC-delta-8/9, pogłębia doznania, nadaje doświadczeniu THC dodatkowego wymiaru. Nie, nie wydaję mi się, sądząc po szkielecie CBG i jego odmian - jest to sedatywny psychodelik znacznie mocniejszy od gównianego CBD, które akurat haj kompletnie niszczy IMO i jest tylko idiotyczną, sztucznie nakręcaną modą, szczególnie dla nas, koneserów. CBG/CBGx wycisza paranoiczne lęki nie niszcząc haju.

Przerwa na Green Poison. :zombie: :skret:
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 653 / 172 / 0
Wszystko to wiemy, powyżej było pytanie o łączenie CBD z SSRI,
  • 2 / / 0
fluoksetyna paroksetyna pregabalina. To sa leki które biorę w tym momencie. Od 3 tygodni biorę 40 mg fluoksety oraz 150 mg pregabaliny, nie czuje żeby fluoksetyna dobrze działała lekarz kazal ja odstawić ponieważ mam lęki zanim pregabalina się rano rozkreci przepisal mi paroksetyne i kazal odstawić fluoksetyne. Ludzie piszą że fluoksetyna bardzo wolno się rozkręca i np dopiero po 5 tygodniach daje kopa i jest dobrze. Doszedłem do wniosku że dam jej jeszcze 2 tygodnie a w tym czasie będę brał 40 mg fluoksetyna 10mg a później 20 mg paroksetyny i 150 mg pregabaliny. Jak wszystko się rozkręci to odstawie pregabaline. Co o tym sądzicie l? Proszę o odpowiedź.
  • 190 / 33 / 0
Czy można zarzyć 10-20mg baklofenu podczas kuracji escitalopramem? Biore antydepresant niecałe dwa tygodnie i skutki uboczne nie dają mi żyć
Z drugiej strony baklofen na drugi dzień może powodować nasiloną depresje więc sam nie wiem co robić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.