ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
14 sierpnia 2009 do Polski przyjezdza Infected Mushroom. Kto ma wiedziec ten wie co to za formacja. Zagraja razem z innymi na festiwalu Tunnel Electrocity w Lubiążu koło Wrocławia. Nie wiem jeszcze czy maja byc glowna gwiazda wieczoru czy po prostu jednymi z wielu, bo z tego co sie dowiedzialem troche ludzi przez scene sie przewinie tej nocy. Wszystko sie okaze w najblizszym czasie.

Nastepna pula biletow - 10 marca 2009. Poprzednio cena wynosila 99zł - chyba rozsadnie :)

Wybiera sie ktos?

http://www.1408.pl/ - oficjalna strona Tunnel Electrocity

http://eu.infected-mushroom.com/ - oficjalna strona IM

P.S. 24 lipca graja w Londynie, 25 w Belgii - do wyboru do koloru. Jak tylko nie polamie nóg i bede mogl wygospodarowac te 2-3 dni wolnego to na pewno pojawie sie na jednym z tych koncertow.
  • 463 / 10 / 0
to niezle przecpana imprezka bedzie hehe
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 4 / / 0
proste.. juz kolekcjonuje dragi ;]
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Przed chwilą byłam taka radosna, ze to na miejscu i w ogóle, a teraz przypomniało mi się, że przecież mnie nie ma całe wakacje, cholera...

uprzedzam, że w chuj maniur tam jest i jazda jazda manieczki też przyjeżdża, ale śmieszni są, szczególnie na drugi dzień jak się błąkają po wiosce. Raz jeden twierdził, że poznał mnie na tunelu, na którym nawet nie byłam hehe. No i bardzo ciasno tam jest ( chyba, że teraz inaczej to zorganizują)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Nie ma baciora infected trzeba zlookac w PL.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 708 / 25 / 0
ale to nie jest juz Infected Mushroom cokiedys teraz z psychodelic nie ma nic wspolnego oni przezucili sie na popowe piosenki jakies

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=Z6hL6fkJ1_k
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To fakt. A dodatkowo poza nimi grają same manieczki czy co to jest.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3 / / 0
Jeśli chodzi o psytrance to zapraszam na http://www.psylesia.org/ . Organizują mniej-więcej imprezy co miesiąć w inq w Katowicach :-] Bardzo polecam tą impręzę ze względu na niesamowitą atmosferę, wystrój no i oczywiście koszt wejscia => 10 zł. Piwo w środku po 5 zł niestety w polastiku, ale to też ma swoje zalety bo się kufle nie trzaskają :-] pozdrawiam
  • 4 / / 0
Na pewno nie graja juz tego co na poczatku, ale z drugiej strony ile mozna grac psy-trance'a? Modyfikuja muzyke, rozwijaja sie - wg mnie w dobrą strone. Muza tak do cpania jak i na spacery wciaz idealna hehe
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Już słyszałem ten nowy album, średni nie najgorszy, ale przeciez nie beda chyba w kolko puszczac tego samego utworu :] chlopaki sie znaja na tym co robią i myśle, ze nie powinni tego tak zjebac, a jak juz przyjezdzaja do pl to warto pojechac, chyba nie zbiedniejesz ;] .
We will never find the cure
Useless me and useless you...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.