Jak bedziesz w A-dam i zobaczysz w menu weed Dr. Grinspoon bierz w ciemno, najlepsza sativa ever.
waxu nie bo tu kurwa pojebana cena tzn fajny mam kofik ale za drogi chyba >50€ za śmieszne ilości, przecie nie będę tyle złodziejom tyle płacić (prędzej czy później pewnie zapalę, albo jeszcze lepiej - sam se zrobię
a to nie to samo w pewnym sensie jest co BHo? różni się chybna tylko tym, że z gorejącej do czerwoności prasy jest pozyskiwane ale zawartość THC równie mocarna do 90% jest ?!
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
19 kwietnia 2026nCuX pisze: https://www.coffeeshopmenus.org/ znasz te stronę?
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
19 kwietnia 2026awonor pisze: od zawsze byłem team sativa i wciaz na dzienne palenie wybieram hejzy, jednak z domieszką mocnego haszyszu w bongu. po indice nie moge funkcjonowac, mam wysoka tolerancje i pale 0,4 na bongo - dlatego po jakims czasie zazwyczaj usypiam i mam dziury w pamieci. indici mam zazwyczaj 2-3 odmiany w domku i palę sobie na sen. juz bez haszu, bo z kolei jak sie z haszem najaram przed snem, to rano nie daje rady wstac na czas :D
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
19 kwietnia 2026Czoug pisze: omg wut![]()
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?Spoiler:
MACDRIVER upierdalator ładna sysunia?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.