Jak bedziesz w A-dam i zobaczysz w menu weed Dr. Grinspoon bierz w ciemno, najlepsza sativa ever.
waxu nie bo tu kurwa pojebana cena tzn fajny mam kofik ale za drogi chyba >50€ za śmieszne ilości, przecie nie będę tyle złodziejom tyle płacić (prędzej czy później pewnie zapalę, albo jeszcze lepiej - sam se zrobię
a to nie to samo w pewnym sensie jest co BHo? różni się chybna tylko tym, że z gorejącej do czerwoności prasy jest pozyskiwane ale zawartość THC równie mocarna do 90% jest ?!
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
19 kwietnia 2026nCuX pisze: https://www.coffeeshopmenus.org/ znasz te stronę?
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
19 kwietnia 2026awonor pisze: od zawsze byłem team sativa i wciaz na dzienne palenie wybieram hejzy, jednak z domieszką mocnego haszyszu w bongu. po indice nie moge funkcjonowac, mam wysoka tolerancje i pale 0,4 na bongo - dlatego po jakims czasie zazwyczaj usypiam i mam dziury w pamieci. indici mam zazwyczaj 2-3 odmiany w domku i palę sobie na sen. juz bez haszu, bo z kolei jak sie z haszem najaram przed snem, to rano nie daje rady wstac na czas :D
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
19 kwietnia 2026Czoug pisze: omg wut![]()
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?Spoiler:
MACDRIVER upierdalator ładna sysunia?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.