Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
BO malo kto przestaje. ja zyje z renty z okazji ze mam swoje dolegliwosci. PLus dorabiam na swoje sposoby.
ale nigdy nie pracowalem. Ale znam ludzi , zwlaszcza w angli co pracuja i tam mozna pracowac i miec nalog. jak ktos naprzyklad robi na budowie czy tam jest hydraulikiem samozatrudnionym i zarabia gdzie 700 funtow na tydzien to latwo nawet mu kupic trzy torby za 10funtow na dzien plus ze dwa kawalki crack po 20 funtow. zostaje mu 210 na jedzienie i czynsz. ale to najbardziej droga opcja bo moze kupic dwa razy dwa za 15 funtow, to wtedy ma np 3 torby bronzu i jeden crack albo po dwie kazdego , i wychodzi mu 30 funtow na dzien. to tylko wydaje jakies 200 fiuntow na tydzien.
mysle ze w angli najtaniej jest cpac , w Europie.
w polsce , jest taniutko cpac bialko , bo jest takie dobre w porownaniu z innymi , i 20 zl za pol grama, to jest Tanio. to ktos moze cpoac te polowke na dzien, i np cwiartke za 40 , to jest 60zl na dzien. Ale z helem w PL kjuz sie trudno robi. to dlatego wtedy odpal i biale i wychodzi jakos ze mzona dac rade. ?
jakoś tego nie widzę.wg to jest coraz to wiecej...
mecenas pisze:z helem się w pl trudno robi?????????????hehehehehehhe :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
jakoś tego nie widzę.wg to jest coraz to wiecej...
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Wolność to dar od Boga
a ile można jechać na opiatach? zapytajcie starego dziada
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.