4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
@ Bombalino dostałeś 4cmc
@up trudno powiedzieć, stawiam 3cmc/3mmc
Jak sniff wchuj boli i zatyka nos to zawsze oznacza 3/4cmc

Real mefedron ma mocny zapach nie do podrobienia, tym odrozniam. U mnie zawsze puder/śnieżek
  • 2877 / 266 / 0
Z zapachem się można naciąć, ostatnio się spotkałem z czymś o zapachu prawie że identycznym. Natomiast smaku już się nie podrobi, przy mefedronie zawsze od razu po wciągnięciu czuć ten niepowtarzalny smak, który nie jest kwestią przypadku jak ten keczup :D
  • 3 / / 0
Oj można się naciąć. Dwa dni temu miałam coś co wyglądało i pachniało wydawałoby się idealnie. A to była tragedia.
Jutro będę mieć 1g kryształu, zobaczymy.
  • 4 / / 0
Ja w swojej karierze z mefem miałam do czynienia z trzema różnymi substancjami (oczywiście wszystkie sprzedawane pod nazwą "mefedron"):
1) przezroczyste kryształki, dość sporej wielkości - mistrzostwo! Euforia, empatia, kilkanaście do kilkudziesięciu godzin spędzonych na rozmowach. Za każdym razem niesamowite uczucie po wciągnięciu
2) kryształki biało-żółte - krócej działały, gorsze wejście, ciężko kolejnego dnia było dojść do siebie. Ogólnie nie były złe, ale nie to samo co powyższe
3) biały puder - całkowicie inne doznania. Brak uczucia "wow - jestem kurwa Bogiem" po sniffie. Zamiast niekończących się rozmów, montowanie się w kompletnie bezsensowne rzeczy. Źle mi się również po tym spało (podobnie jak po fecie), drętwiały mi usta, a po kilkunastu godzinach furania miałam duże problemy z wysławianiem się.

Wszystkie trzy sprzedawane pod tą samą nazwą, za taką samą cenę.
Pytanie do znawców - czy możliwe, że wszystkie trzy rodzaje były mefedronem? Czy po prostu mnie oszukano?
  • 17 / / 0
Witam,
Czy sklepy online które twierdzą że sprzedaja 4mmc Crystal 10g/290zl
serio sprzedają mefedron czy to jakas grubo zakrojona sciema?
  • 260 / 3 / 0
Jak to polski sklep to wałek nnapewno, ewentualnie jakieś zagraniczne ale też ciężko z legalnoscia
  • 92 / 12 / 0
Witam Was!
Założyłem dziś konto, bo ciekawość na temat tego co ja właśnie wciągnąłem nie daje mi spokoju :)
Otóż dostałem od dila kryształ, taki jak zawsze (z wyglądu). On nazywa to mefedronem, ale ja dobrze wiem, że to zwykły produkt rc z internetu. Ale mniejsza o to, grunt że się totalnie zawiodłem. Zawsze jego towar klepał, mimo różnych sortów, a ten - cóż, weszła mi faza ale ona jest zamulająca! Minimalnie padło na oczy, brak jakiegokolwiek pobudzenia, brak empatii, brak słowotoku i okropny zapach przypominający kawę, a kolega zażywający amfetaminę stwierdził że zapach też troszkę przypomina fetę (nie wiem, nie znam się bo fetki nie ruszam)
Bardzo się zdziwiłem, gdyż kryształy wyglądały bardzo ładnie (przezroczysto-białe, czyli takie które zawsze dawały pozytywny efekt :) ), kruszyły się bardzo dobrze i w smaku były gorzko-słonawe, więc nie miałem podstaw by twierdzić, że towar jest lipnej jakości.
Czy może mi ktoś powiedzieć jaką substancję zażyłem? Usypiające działanie nie pasuje do opisu żadnych produktów mefedrono-podobnych, dlatego też może ktoś obeznany będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie?
Aaa, diler oczywiście jak za każdym razem utrzymuje że to "mefedron" ;)
Mam podejrzenie, że to po prostu nieudany sort czegoś zamówionego z neta, ale to tylko podejrzenie.
Byłbym bardzo wdzięczny za zaspokojenie ciekawości :)
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
Możliwe, że 4-CMC, ale niech ktoś bardziej ogarnięty się wypowie.
  • 4894 / 853 / 0
4cmc na pewno by go porobilo. Prawdopodobnie jakis nowy gowno keton nic nie warty strzelalbym w jakies 3emc .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 12 / 0
serotoninowy pisze:
4cmc na pewno by go porobilo. Prawdopodobnie jakis nowy gowno keton nic nie warty strzelalbym w jakies 3emc .
Prawdopodobnie zmieszał, bo po aplikacji połowy czułem się ospały, a jak poprawiłem resztą (nieco mniejsze kryształki i mniej prostokątne, takie o nieregularnych krztałtach, jednak w smaku i zapachu to samo) to działanie było ok :) Więc to bardzo prawdopodobne że do jakiegoś nowego gówno wartego kryształu dorzucił 4cmc w mniejszej ilości
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...