4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 130 / / 0
3mmc to jest
  • 16 / 2 / 0
Witam, tak jak ktoś wstawił zdj "pseudo mefa" http://imageshack.eu/sLM/ tak zdarzyło mi się na to natchnąć. Wziałem sztunie takiego "czegoś" , choć spotykam się z takim czymś 1 raz. Wygląd dosłownie tak jak na zdj , drobne przezroczyste kryształki które przy rozwalaniu strasznie strzelają a następnie zmieniają się w bialutki proch. Zapach po rozkruszeniu bardzo chemiczny, smak typowo gorzki ale tutaj najdziwniejsza rzecz: Działanie. Wysypałem na oko 150/200mg i do dzieła! Okropne gryzienie i pieczenie w nosie przez około 1,2 minuty po wciągnięciu. Wjeżdża bardzo niemiło, serce skacze jak szalone ogromna stymulacja ale zero choć najmniejszej euforii i empatii/słowotoku, po prostu stymulacja jak po dobrym futrze. Działanie około 2h , zjazd zerowy praktycznie (oprócz typowego zmęczenia) i tu najlepsze praktycznie zero ochoty na dorzutke, meczy strasznie układ krwionośny i długo nie można zasnąć. Wie ktoś co to może byc?
  • 16 / 2 / 0
Witam, tak jak ktoś wstawił zdj "pseudo mefa" http://imageshack.eu/sLM/ tak zdarzyło mi się na to natchnąć. Wziałem sztunie takiego "czegoś" , choć spotykam się z takim czymś 1 raz. Wygląd dosłownie tak jak na zdj , drobne przezroczyste kryształki które przy rozwalaniu strasznie strzelają a następnie zmieniają się w bialutki proch. Zapach po rozkruszeniu bardzo chemiczny, smak typowo gorzki ale tutaj najdziwniejsza rzecz: Działanie. Wysypałem na oko 150/200mg i do dzieła! Okropne gryzienie i pieczenie w nosie przez około 1,2 minuty po wciągnięciu. Wjeżdża bardzo niemiło, serce skacze jak szalone ogromna stymulacja ale zero choć najmniejszej euforii i empatii/słowotoku, po prostu stymulacja jak po dobrym futrze. Działanie około 2h , zjazd zerowy praktycznie (oprócz typowego zmęczenia) i tu najlepsze praktycznie zero ochoty na dorzutke, meczy strasznie układ krwionośny i długo nie można zasnąć. Wie ktoś co to może byc?
Scalono
| 13 |

Chciałbym jeszcze dodać, że po "przespaniu" się około 6h wstałem zmęczony i czuję się jak po zjezdzie na fecie tylko o polowe slabiej.
  • 400 / 5 / 0
wygląda mi to na pentedron , chyba %-D
kazik333@tutanota.com
  • 16 / 2 / 0
Jadłem pentedron z 2 źródeł i na bank to nie to , zastanawiam sie nad etylofenidatem, z opisu by sie całkiem zgadzało.
  • 1628 / 199 / 0
To JEST pentedron. %-D I faza wypisz wymaluj jak dla dawki 150-200mg. :-p
  • 677 / 3 / 0
Toć to pentedron :old:
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Wydaje mi się, że może to być etylofenidat w krysztale.
  • 18 / / 0
Kolega przyniósł mi na spróbowanie "mefedron" od jego osiedlowego dilera.
Kryształy bardziej przezroczyste niż białe. Niewielkie i podłużne (lekko).
Strzelało bardziej niż "mój" przy rozkruszaniu.
Po wyciągnięciu czułam w nosie alkohol, spirytus.
Spływ praktycznie bezsmakowy, ale wciągnie nie samowicie ohydne.
Strasznie dziwnie się po nim czułam. Dodam, że spożylam go po kilku kreskach w dużych odcinkach swojego.
Trzęsienie rąk, ogólne nieogarniecie i nic przyjemnego.
Po kresce swojego uczucie przeszło, jednak po 3 godzinach zaczęłam odczuwać mdłości, które przeszly po 30min. (+częste posiedzenia w toalecie )
Cóż to?
Uwaga! Użytkownik Nycoten nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nycoten pisze:
Cóż to?
Może pentedron albo alfa ? Strzelam bo 3 mmc to raczej nie było
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.