Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 187 / 4 / 0
200 hydro heheh to sobie pospisz... jak masz problemy ze snem to wez 1- 2 x25 hydroxy + np piwo (uwaga 1 piwo to u mnie tak jak 25mg hydroksy- wzmacniaja sie synergicznie) a jak masz dostep to zalatw sobie OLANZAPINE to pod jezyk jest wystarczy cwiartka takiej gabki i spisz 2 dni , dobra jest tez pyralgina w ampulkach ale ja po jednej spalem 5 dni z przerwami na jedzenie hihi aha i zacpanie nie jest dobre na sen lepiej licz owce :P
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 1 / / 0
Uważam ten specyfik za zamulacz przy którym tolerancja rośnie błyskawicznie, Sam w sobie nie nadaje się do niczego, jedynie połączenie go z czymś. Podsumowanie - Beznadziejny.
Kto sieje wiatr, burze będzie zbierał.
  • 494 / 26 / 0
Przydaje się na wychodzenie z ciągów po benzo - tych krótkich gdzie bezsenność jest umiarkowana a lęki niewielkie...
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Bylem dzis u lekaza by wyludzic tabletki na adhd (wzmacniajace koncentracje) i lekarka mi psioczyla, ze te tabletki co chcialem sa strasznie uzależniające i ze sa drogi jesli nie sa refundowane, wiec wypisala mi skierowanie do psychiatry (gdzie sie ofc udam bo tych tabletek nie odpuszczę - sesja tuż, tuż ;] ) i na odpierdol przepisała mi tabsy uspokajające w postaci Hydroxyzinum VP 25mg. Troche sie wkurwilem, ale tak czy siak bylem ciekawy co to jest wiec poszedlem do apteki i po zbadaniu piewszego waznego czynnika (cena - niecałe 9zl) poprosilem o ulotke po ktorej przeczytaniu stwierdzilem, ze nie jest tak zle. No i sie pomylilem. Zjadłem na start 4 tabletki nie majac zadnych efektow. Po kilku h wypilem kilka piw (5-6 - sam nie wiem) dorzuciłem kolejne 6 tabletek i kurwa nic, NIC! Nawet mi sie za bardzo spac nie chcialo (jeno co lekko po browarach). Osobiscie nie polecam, nie wiem jak na innych to działa.
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anatema »
a trama.lek + hydro??????????????????????????????próbował ktoś????
"więc kimże w końcu jesteś człowieku?
jam częścią tej siły,
co wiecznie zła pragnąc
wiecznie czyni dobro"
  • 437 / 20 / 0
Nie próbowałem, ale myślę, że będzie analogicznie jak do prometazyny. Euforia raczej nie będzie zwiększona, za to na pewno sedacja. No i nie będzie swędzieć.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Mam ten cały Atarax, po jakim czasie od zapodania można zarzucić jakiś opiat żeby było dobrze?
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Jak miałem hydroxyzinum, czekałem godzinę.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Połączyłem z kodeiną i jest naprawdę mocno, mam dużą tolerancje a poskładało mnie 300mg sama hydroksyzyna jak już inni pisali jest chuja warta chyba że ktoś lubi zmęczenie i ospałość %-D
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maly1 »
Hydroxyzyna to gówno jakich mało. zero fazy. tylko lekka zmułka jeśli sie popije %...
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.