Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3145 / 879 / 5
Ja z miejsca 6 mogę wymienić gdzie wszystkie legit. Nawet sample dodają xD a mi ta wygoda odpowiada. Smutna środa? Naćpanko w piątek, paczuszka w drodze. Nawet na paczkomaty teraz można wysyłać więc jest o niebo lepiej.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 647 / 63 / 0
Siemka pomogl by mi ktos z brownem haga roterrdam i okolice jak bylem tu 3lata temu to ja pomagalem teraz nie mam zadnego numeru do dila i lipton
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś? Lage zwaluwe?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 1511 / 529 / 0
Jest tu ktoś kto ogarnia rozliczanie się z holenderskim skarbowym? Sprawa wygląda tak że mam 4 lata do tyłu nierozliczone, ziomek 3 lata, ja już w przyszłym roku będę musiał. Z moim komornikiem i długami nigdy nie odłożę ja ani ziomek tyle, aby opłacić wszystkie usługi w kancelariach, które to robią, na raty też nie dostaniemy. Wszystko razem będzie kilka kafli bo jeszcze jakieś zaświadczenia o dochodach z polskiego US i inne pod-usługi. Wg wstępnych symulacji na różnych stronach kancelarii różnych mielibyśmy łącznie 10-15k euro zwrotu, jakby te wszystkie lata podliczyć. Możnaby się dogadać tak, że kwota byłaby do podziału na trzech, czyli ja, ziomek i osoba/grupa która by ten proces ogarnęła, jak już zwrot z tych wszystkich lat by przyszedł. Kwestia jakiejś umowy cywilnej, jeden chuj, ja nikogo oszukać zamiaru nie mam, a 1/3 kwoty zwrotu po czasie nie zrobi nam różnicy w sytuacji jak możemy być w dupie i w ogóle go nie dostać i mieć jeszcze problemy za to.
  • 3145 / 879 / 5
Ja co roku sam się rozliczam, odezwij się na pw. Teraz w tygodniu można to nawet pierdolnąć.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1511 / 529 / 0
Potrzebuję NAC 600 mg z Holland & Barrett którego się zamówić do Polski nie da przez Internet, będzie ktoś może niedługo zjeżdżał do Polski i ma ich sklep w okolicy? Ewentualnie mógłby nadać paczkę? To kosztuje 30eur ale jest często promocja 2 za 1 i cholernie mi na tym zależy.
  • 1 / / 0
ktos cos okolice Ede? najlepiej oxy, pozdrowki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.