HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 653 / 172 / 0
Nie tykałbym takiego ścierwa nawet kijem z 3 metrów. Podobnie jak innych zakłamanych płukanych w rozpuszczalnikach suszy z alledrogo. Szkoda zdrowia na taki syf tym bardziej gdy w podobnej cenie albo i taniej jest alternatywa w postaci suszu medycznego z aptek.
  • 479 / 72 / 0
@RafalKoral najbardziej trzeba uważać na te efajki jednorazowe. W Polsce jeszcze nie słyszałem, żeby była lipa, ale w Ameryczce były przypadki zatrucia poprzez ten cały liquid.
  • 653 / 172 / 0
Była i jest niestety, dodają bardzo szkodliwe substancje lotne po czym w najlepszym przypadku jest zapalenie płuc czy oskrzeli. Susze to w większości zwykła marihuana płukana w bardzo szkodliwych rozpuszczalnikach. Pomimo legalu CBD jest ogólnie tragedia, rynek niekontrolowany i sprzedają straszny paździerz :/ Dokładnie to samo przeżywa teraz Hiszpania tylko z MJ, niby mają kluby konopne ale rynek marihuany jest tam nieuregulowany i strasznie dużo trefnego towaru i ogólnie mafia kontroluje większą część rynku.
  • 223 / 24 / 0
Też się zastawiałem swego czasu nad zakupem właśnie THCP ale coś mnie to na scam wyglądało. Tutaj zdaje się to potwierdzać. Nie da się tam jakoś zgłaszać tego oszusta ?
  • 37 / 2 / 0
Ktoś z was po kilku buchach z cartridga, też zaczął się dusić i miał problemy z oddychaniem? Podejrzewam że to dlatego że to octan, ale i tak jestem ciekaw czy po hhc-o mieliście takie nieprzyjemne sytuacje
  • 44 / 1 / 0
@MarcinPl700 ja tak miałem po zwykłych konopiach i tych CBD nic nowego, dlatego nie lubie tego palić.
  • 239 / 24 / 0
@MarcinPl700

Gdy częstowałem znajomych kartridżem hhc (nie mylić z hhc-o) to dwóch niemiłosiernie dusiło po kilku łapczywych buchach. Stwierdzili że skleja im to płuca..
jestem obłąkany
  • 5 / / 0
08 maja 2023RafalKoral pisze:
Nie tykałbym takiego ścierwa nawet kijem z 3 metrów. Podobnie jak innych zakłamanych płukanych w rozpuszczalnikach suszy z alledrogo. Szkoda zdrowia na taki syf tym bardziej gdy w podobnej cenie albo i taniej jest alternatywa w postaci suszu medycznego z aptek.
w aptece w tej samej cenie ta w aptece 60-70zl 1giet a ja hhc-o kupuje po 20 za g wlasnie od apteki mnie cenny odzrucaja pale hhc-o od kilu misiecy prawie codzien zero efektów ubocznych
  • 109 / 20 / 0
@witcher175 też mi się wydaje, że negatywne skutki są przesadzone. Konkurencja nie śpi. PS to tajemnica gdzie za 20 kupujesz? JA najtaniej za 30 znalazłem na alegroszu.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 653 / 172 / 0
14 maja 2023witcher175 pisze:
08 maja 2023RafalKoral pisze:
w aptece w tej samej cenie ta w aptece 60-70zl 1giet a ja hhc-o kupuje po 20 za g wlasnie od apteki mnie cenny odzrucaja pale hhc-o od kilu misiecy prawie codzien zero efektów ubocznych
Tyle, że to masz nieprzebadany szkodliwy syf albo całkiem truciznę i działanie znacznie słabsza, a czasem nieprzewidywalne albo na granicy placebo. Zależy jak trafisz i jak obficie jest nasączony tym czymś. Jak chcesz się truć to nikt ci nie zabroni, przecież to twoje zdrowie i twoje życie.
Susz z apteki jest 100 razy mocniejszy więc jak masz tego gieta za 60zl to jest znacznie bardziej oszczędny i tańszy w ostatecznym rozrachunku. Starcza go na sporo dłużej i jakość jest z niczym nieporównywalna. W dodatku pewny czysty sprawdzony przebadany z atestem medycznym. Wolę dołożyć te 4 dychy niż żyć paręnaście lat krócej przez jakiś ściemniony syf.
W życiu całym swoim takich kozaków nie miałem z ulicy jak są obecnie dostępne w aptekach. W latach 90tych to śmigało coś na granicy obecnego CBD po 20-30zl za gieta. Czasem trafiło się tylko coś z zagranicy co miało jako taki sens. I wy ludzie teraz narzekacie :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.