Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 266 / 9 / 0
@arturo19 a który sort opisujesz, kryształ czy ten wcześniejszy żółtawy śmierdzący ?
  • 1628 / 195 / 0
Custom - higroskopijny, biały puder z drobnymi grudkami. Trochę jak śnieg.
  • 2428 / 90 / 0
artur jedno pytanie miałes do czynienia z koksem ? %-D pytam bo kurwa po [poście tego typa ostantio co nigdy koksu nie walil a do niego porownuje hah :/ to już mnie kurwa nic nie zaskoczy na tym forum :/
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 263 / 10 / 0
kokainowy klimacik i gadka, - chyba mial :)
  • 173 / 23 / 1
Modyfikowany Bigos pisze:
...
Ja miałem. Do koksu ma to tyle podobieństwa co nieco słabszy wyrzut dopaminy od kokainy. Reszta to inna bajka.
Chociaż przyznaję że aktualnie HEX jest królem dopaminowych b-k.
Zamówiłem 5g sortu opisanego jako "Crystaline powder", prawdopobonie ten sam co wtedy tylko vendor zmienił opis, ale zrecenzować zrecenzuję.

PS. Podrzucisz mi GG(albo napisz do mnie na komunikator hajpowy) do siebie na priv? Też lece w stimy, swego czasu alfa, teraz HEX, także mozemy spokojnie pogadać i powymieniać się opiniami. Z 885 swego czasu też pisałem :D
  • 2428 / 90 / 0
Jak dla mnie narazie do tej pory najlpesyz był ten pierwszy sort w żółtym i jebiącym prochu :P ten co teraz akutalnie jest jest jesxzczye inniejszy bo ponco ma letko żółtawy kolorek co bardzo dobrze wróży ^_^

GG masz w moim profilu
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 330 / 19 / 0
Moglby ktos opisac jak libido po tym? Porownania do innych srodkow wskazuja ze moze byc calkiem mocno podniesione (jak i wystapic wazo) jednak nic konkretniej na ten temat.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 7 / / 0
U mnie słabo z libido ,jakiejś chęci nie odczułem. Wręcz chęć rozmowy z innymi to przesłaniała. Zupełnie odmiennie od niektórych mefedronowych bk.
  • 1628 / 195 / 0
Wiadomo, że to porównanie substancji z zupełnie innych grup, ale jak coś z ketonów chociażby IDZIE W STRONĘ koksiwa to już jest dobre. Jakby wchodziło w takim tempie co kokaina to aż strach ( %-D ) pomyśleć.
  • 762 / 37 / 0
Apropo dopaminy to prawda kastrator, kokaina się przy tym chowa. Ale jeśli przecholujesz to jesteś nabuzowany jako elektron :D
Imo, poza mefem drugi specyfik co dopaminowo działa (alfy nie jadlem, żeby się nie uszkodzić). Mimo tych akcji z pulsem,. warto na tym polatac.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.