Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
lepszą 20mg
bezpośrednią 40mg
bezpruderyjną 60mg
bezsensowną 80mg
  • 66 / 2 / 0
Hmm, dwie dawki tak po 300
Hexen po dwóch dawkach 3cmc po około 300mg przejdzie?

Scalono. MrRabbit.
  • 66 / 2 / 0
Hexen po dwóch dawkach 3cmc po około 300mg przejdzie?

Treść posta znajduje się już na stronie wątku. MrRabbit.
  • 14 / 1 / 0
Wyczytałem, że w wodzie się rozpuszcza słabo, a moja waga odmówiła mi posłuszeństwa i muszę w czymś rozpuścić co by dawkować po ludzku. Spirol wchodzi w grę?
No i chuj, no i cześć
  • 978 / 121 / 0
08 lipca 2017Skrzeczou pisze:
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... lash-Point

Very sol in ethanol, ethyl ether, benzene, and petroleum ether

Lide, D.R. (ed.). CRC Handbook of Chemistry and Physics. 79th ed. Boca Raton, FL: CRC Press Inc., 1998-1999., p. 3-192
from HSDB
In water, 50 mg/l at 25 deg C
Yalkowsky SH, Dannenfelser RM; The AQUASOL dATAbASE of Aqueous Solubility. Fifth ed, Tucson,AZ: Univ Az, College of Pharmacy (1992)
from HSDB
in water, g/100ml at 20°C: 0.005
  • 3406 / 534 / 0
Ponownie się nadziałem na hexa, gratis 500mg, z benzo to podstawa i nawet fajnie, ale później już poleciałem do końca worka, no i nastała zjeba.

Czegoś takiego jeszcze nie widziałem, z rana poszedłem się wysrać a kibel cały we krwi... i to spora ilość, możliwe że to było połączenie z tygodniowym ciągiem na u47.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 493 / 105 / 0
09 lipca 2017polymerase pisze:
...
Do doktora, bo to niekoniecznie związane z dragami. Może być pęknięcie, perforacja , czy coś. Warto badania zrobić !!!
( sorki za off :rolleyes: , ale .... no to o zdrówko chodzi !!! )
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 133 / 11 / 0
Ale będzie grubo, 1g hexa ostatnio starczył na 6 dni, spróbuję teraz rozłożyć na 10 albo chociaż 7 :-D
Najpierw spróbowałem p.o 30 mg, było fajnie ale odkąd poszedł sniff pierwszy to siedziałem te 6 dni bez przerwy, potem mi się wkręciło że będę debilem całe życie(no, tu dyskusja jest otwarta czy wciąganie niezbadanych substancji jest mądre) i zjebałem sobie OUN ale na szczęście przeszło po 1 dniu, psychoz też żadnych, tylko sny miałem ciekawe xD
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
Wale właśnie HEX-EN'a, pod dumną pod nazwą CZORT

Dobre klepisko, prosto z piekła

Ale prawdziwy potencjał HEX-EN ujawnia z DOBRYM 4CMC

Euforyczna sero pizda, po 20-30 minutach dorzutka trochę 4CMC i troche Henia

Jak tak sobie pomyśle, lepszych bomb przy obecnych ketonach nie miałem

No chyba że przy Efylonie, ale to już inna bajka, a obecne sorty chujowe %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2 / / 0
Brałem tego Hexena i miałem ostrą kardiozwałe po nim. 4 dni minęły od tego czasu, a ciągle czuje jeszcze ucisk na klatce piersiowej po lewej i w ramieniu i nieprzyjemne to jest. Coś mi się mogło stać? Minie mi to samo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.