Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 59 / 6 / 0
Na pewno. Ale biorąc pod uwagę to, że obecnie hexen jest chyba jakiś radioaktywny, to nieważne ile by dał euforii, etc - nie warto. Uciekaj od tego jak najdalej.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat.
  • 8 / 5 / 0
No i spróbowałem tego (nie)sławnego specyfiku. Sort od chwalonego tu Vendora w postaci lepkiego pudru o śmiesznej konsystencji. Poszły dwa węgorze nie wiem w jakiej ilości, ale jak na moje standardy to spore. Całkiem przyjemna stymulacja, motywacja do działania i zdrętwiały nos oraz górne zęby %-D Tego ostatniego doświadczyłem pierwszy raz. Zaczęło schodzić po 2 godzinach, zjazd trochę nieprzyjemny, ale po 4 godzinach czułem się zupełnie normalnie. Ogółem, nawet mi się to podobało :-D
  • 1817 / 106 / 0
To racje, hex nie nadaje się do ciągów. Ba, powiem więcej, na mnie hex przestaje działać po 6 kresce i mogę wciągnąć nie wiadomo ile, a i tak chuja to da.
  • 15 / 1 / 0
11 maja 2017eliot pisze:
4cmc i 3cmc to najgorsze, największe i najohydniejsze gówno pod słońcem, które może uzależnić tylko bezmózgich zombi i gimbusów z IQ do 70. Nie wiem jak można to żreć i się tym jarać, to jest po prostu aberracja intelektualna młodego pokolenia. No nic, wypada mi tylko pogratulować rozumu i życzyć smacznego. Gardzę tymi substancjami i nienawidzę ich działania, które nie pasuje mi w żadnym calu.
Nie bardzo rozumiem Twoją logikę, hex-en to jedna z najgorszych substancji w stosunku moc/uboki, a jednak uważasz chlory za gorsze mimo dużo mniejszej liczby uboków (psychicznych przynajmniej, przetestowane empirycznie). Faza hexenu jest jeszcze bardziej pusta od tej cmc pod każdym względem, upierdala czysto, pusto dopaminowo...
Po czym piszesz jak to się upierdalasz heniem, nie żebym się czepiał po prostu widziałem oba wątki po sobie.
Uwaga! Użytkownik OBAK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
JEZUS MARYJA ŚWIAT SIĘ KOŃCZY JESTEŚMY STRACENI TO JEST POŻOGA MURY SEJMU RUNĄ TRĄBY JERYCHOŃSKIE ZBURZĄ NWO

A TO PONIEWAŻ

DELEGALIZUJĄ HEXEN!
DELEGALIZUJĄ HEXEN!
DELEGALIZUJĄ HEXEN!

CHRYSTE Z WORONEŻA, CZYM MY BĘDZIEMY TERAZ NISZCZYĆ NASZE ZDROWIE? NIE CHCĘ ŻREĆ ARSZENIKU, NIE CHCĘ PIĆ TYSKIEGO, CHCĘ ĆPAĆ! ĆPAĆ! ĆPAĆ! ĆPAĆ! ĆPAĆ! ĆPAĆ! ĆPAĆ! GLORIA VICTIS! UMRZE HEXEN, NARODZI SIĘ KRYSZTAŁU NOWY BÓG. NOWY OŁTARZAĆPUNA POWSTANIE, A NA NIM NOWY KRYSZTAŁ, Z NOWĄ FAZĄ, NOWA ORBITA, NOWY HAJ! ŚWIĘTY GRAALZ NAJWYŻSZEJ PÓŁKI W RYBNYM! NIE BÓJCIE SIĘ ALBOWIEM LECI DO MNIE 3EMC I POWSTANIE NOWY CZŁOWIEK (ze zniszczoną wątrobą) I ZRYTĄ BIOCHEMIĄ MÓZGU! GLORIA VICTIS! GLORIA VICTIS! GLORIA VICTIS! GLORIA VICTIS! CHWAŁA ZWYCIĘŻONYM!

KIM JESTEM? JESTEM ZWYCIĘZCĄ! KIM JESTEM? JESTEM ZWYCIĘZCĄ! KIM JESTEM? JESTEM ZWYCIĘZCĄ! JESTEM KURWA JEBANYM ZWYCIĘŻCĄ!

A teraz na serio, na różowym wykminili delegal:
- Alfa-PVT
- ADB-FUBINACA
- NEP
- HEX-EN

2 marca tego roku
http://gis.gov.pl/images/%C5%9Brodki_za ... 1-2017.pdf
  • 714 / 45 / 0
WY SOBIE NIE ZDAJECIE SPRAWY Z SYTUACJI, TO JEST KONIEC ŚWIATA. HEXEN IDZIE W NIEPAMIĘĆ! UMAR KRUL, NIECH ŻYJE SRUL*!

Ja tam się zastanawiam w której dupy oni te substancje biorą. Rozumiem HEX, bo zrobił się popularny i jest gównianym związkiem (tak gównianym że sam zawsze biorę min. giecivo do zamówień). Ale reszta? Stwierdzam że nasza Policja to są debile.

*setna rocznica urodzin lenina
  • 343 / 19 / 0
jakim cudem oni banują taki hexen a nie zbanują Ulki od której w pół roku wyszło więcej wraków niz przez ostatnie 5 lat %-D
also dobrze rozumiem że ten delegal będzie wprowadzony dopiero od 2 marca 2018?
  • 1141 / 116 / 0
na ule tez przyjdzie czas. boją się pewnie delegalizować u47, bo powstanie coś jeszcze chujowszego. Może to znak, że niebawem ktoś tam na górze zrozumie, że delegalizacja pierwowzorów jest nonsensem i tworzone są bardziej szkodliwe i mniej znane człowiekowi podróbki tego, co było dobre.

Taki chuj, tu chodzi o pieniądze i tak :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1040 / 150 / 0
Jest popyt na najgorsze substancje psychoaktywne i jest związany, m.in. ze słabym funkcjonowaniem tradycyjnego rynku narkotykowego w Polsce.
  • 181 / 22 / 0
[mention]Metropolis[/mention] na pewno piszesz o Polsce ?

Co do hexa jak pisalem - bdb keton.
Najmniej jazd.
przy odpowiednim dawkowaniu i zapleczu
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.