Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
przecie dawno pisano, ze nie da sie zwezyc zrenic.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 10 / 0
Krótki post. Podobało mi się. W jeden dzień przerobiłem dość dużo jak na drugi kontakt z tą substancją. Miła stymulacja i jeśli racjonalnie się dawkuje to nie ma potężnego zjazdu. Testowałem substancję od godziny 11 do 22. Dorzucałem co jakiś czas, ale nie musiałem dorzucać coraz więcej, by uzyskać ten sam efekt, co było dziwne. Nie lubiłem hexenu, ale po testach stwierdzam, że jest nawet spoko, tylko trzeba używać z głową. Jeszcze uważniej od innych substancji.
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 7 / 0
randomuser118 pisze:
przecie dawno pisano, ze nie da sie zwezyc zrenic.
To chyba przez niedoinformowanych ludzi bo da się - opio, a jesli te nie pomagają to kroplami z pilokarpiną.

@JanBreivik2@ PRoblem w tym, że tych kropli raczej łatwo nie idzie pokminić. Generalnie nie przeszkadzało by mi to gdyby nie fakt ,ze to mocno widać. Normalnie mam malutkie źrenice a tak wyjebane źrenice, szliste oczy a gdy oświetlenie kiepskie to juz w ogóle wygląda to tak ,że sam sie boje w lustro spojrzeć %-D
Never give up !
  • 4 / 7 / 0
Nie chce mi się przeglądać całego wątku w poszukiwaniu info wiec pytam doświadczonych: Czy heniek jest higrospokijny? Sort który dostałem byl stosunkowo mocno mokry (duże grudy nie do rozbicia bez uprzedniego suszenia). Czy napierdalanie 3cmc i 4cmc przed heniem mogło mieć jakikolwiek wpływ na przebieg akcji? Kumpela, b. doświadczona trochę się poryła i mówiła coś o przebiegu dysocjacyjno opiatowym (około 70mg). Ja wpierdolilem tego poranka w ciągu 6 godzin jakieś 350mg tego tematu i czułem jedynie mocną stymulację
  • 447 / 50 / 0
Pomaranczowy sort mial ktos? Bo moj vendor wlasnie dodal zdjecie i jest pomaranczowa gruda
  • 1180 / 103 / 0
chemiiik pisze:
Nie chce mi się przeglądać całego wątku w poszukiwaniu info wiec pytam doświadczonych: Czy heniek jest higrospokijny?
HENIEK - MORDERCA, jest cholernie higroskopijny, jego mordercza tendencja do adsorpcji i rozpuszczania tkanek wewnętrznych delikwenta/delikwentki nie została jeszcze zbadana i opisana, ale coś mi mówi (własne ciało, po wchłonięciu wielu gram) , że kancerogenność tej chemicznej zdziry "Heniusia" jest przeogromna... :old:

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Ja dostałem właśnie pomarańczowy sort i nie wiem co o tym powiedzieć. Ni to dobre ni to złe (może przez moją wyjebaną tolerkę). Na pewno zanieczyszczone bo śmierdzi inaczej niż zwykły "biały Henio".
  • 448 / 14 / 0
Kogo jeszcze ciągnie do hexena? Mało stron tematu, jak to ryje czerep? Takiego syfu to stara dobra alfa przez rok nie zrobiła, co hexen zrobił w krótkim czasie. Pomijając problem z nosem czy tam gardłem, bo Bigosowi struny głosowe poszły, a i sam się niemalże o to otarłem, to po małym ciągu są objawy grypowe. To jeden z tych stimów, gdzie możesz suplementować się do woli, a i tak nie pomoże za wiele... Jednym słowem masakra ;)
  • 196 / 7 / 0
Mnie ciagnie i to bardzo :) Mega wydajny, ale fakt bez poteznej wiedzy i dostepu do lekow ciezko wszystkie uboki usunac. Alfy nie bralem ale podobno o niebo bardziej schizowla.
Never give up !
  • 1893 / 179 / 0
iii tam. Wor się konczy, piffko, benzo i kimono. Z tego co pamietam gorsza zwała po pencie była.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.