Trzymajta sie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Przyjebałem sobie 5 mg haloperidolu, wczoraj o 20:00 dostałem napadu lękowego i z paranojami, potem głosy pod oknem jebani blokersi wypici oczywiście gadali na mój temat co mi zrobią jak wyjde na osiedlu itd potem dostałem ostrych fal w głowie gdzieś tak o 4:00 rano nacisk na skronie głosy i haluny jak zamykałem oczy do ktorych sie przyzwyczaiłem demony piekło i itd.
Dzisiaj rano już kurwa zaczęli mi jeździć po psychice jakieś osiedlowe lumpy z 2 stron mieszkania, się wkurwiłem i wziąłem haloperidolek po pol godz głosy się sciszyły, pierwsze myśli sięgnąć po alko z braku benzo, jestem uzalezniony od benzo i alko, jeszcze mnie głód alkoholowy złapał by lecieć po browary (ratować się) poczekalem 40 min i dojebałem 200 mg amisulpridu i potem 100 mg promazyny i jak narazie mam wyjebane na głosy (bo wszystko się tyczy mojej osoby od amfy)
KUrwa 3 h przyjemności od kreski a potem miesiące leczenia się z mega stresem lękami prawie obłędem na granicy wytrzymałości, a zasnąć się w nocy nie dało bo ktoś mi naciskał skronie plus haluny i głośne głosy
Stosowałem przez 2 tygodnie w ilości od 30 do 5.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.