Że jest dorosła osoba, agresywna. Miewa napady furii i bywa niebezpieczna, co wymaga leczenia. Ale najbliższa rodzina (zapewne z obawy) ani osoba zainteresowana nie zgadzają się na leczenie. Osoba bez rozpoznania choroby psychicznej, koło piędździesiątki, wykazująca cechy socjopatii. Stan somatyczny (w tym kardiologiczny) dobry.
I istnieje możliwość podawania jej haloperidolu bez jej wiedzy, dodając po kryjomu krople. I tu pytanie - czysto hipotetycznie od jakich dawek wypadałoby zacząć i do jakiego napoju najlepiej je dodawać, by gorzki smak kropli nie był odczuwalny?
Co do pytania uwazasz ze delikwent sie po fakcie nie pokapuje, ze dostal po glowie halowpierdolem?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.