Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
h4cbd.gif
2-(2-izopropylo-5-metylocykloheksylo)-5-pentylobenzeno-1,3-diol
https://en.wikipedia.org/wiki/H4-CBD

Witam mam pytanie czy ktoś palił H4CBD i jaki ma efekt jak zwykłe cbd czy dużo mocniejsze ??

Dużo ofert H4CBD jest na zagranicznych sklepikach z CBD w tym na francuskich najwięcej i interesuje mnie efekt tego CBD czy działa odużająco czy jak mocne CBD....

Jak myślicie gdybym zamówił to zza granicy mogliby to zawinąć ? i jakis przypał był by za to?? z racji tego,że w Polsce nie ma tego nigdzie do kupienia
Dajcie znać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2023 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano nazwę chemiczną, wzór strukturalny i link do Wikipedii
  • 31 / 6 / 0
Jak nie ma nigdzie do kupienia? Kupisz bez problemu w przynajmniej dwóch polskich sklepach które oferują produkty typu hhc-p i h4cbd.
Jak stestujesz napisz jak wrażenia.
  • 244 / 24 / 0
Znalazłem kartridż do vape pena z polskiego sklepu w dość zaporowej cenie. Inny sklep widzę że ma dział z h4cbd ale póki co to jest jeszcze pusty. Poczekam aż pojawi się w tym maczany susz i wtedy sobie zamówię jedną sztukę do testów bo koszt kartridża jest zbyt duży jak dla mnie.

Ew. 5g destylatu widziałem za 390 koron czeskich z czeskiego sklepu. Już tam kiedyś coś kupowałem więc sklep jest legitny. No ale co można zrobić z takim destylatem? Można zrobić z niego własne kartridże czy to do czegoś innego służy?

Na reddicie jest trochę opisów działania tego kannabinoidu.
jestem obłąkany
  • 24 / 1 / 0
mastablasta siema , owszem chodzi Ci o ten polski sklep gdzie legitnie jest HHC I H4CBD ale oni maja siedzibe w Czechach wiec przez granice to przechodzi.
Na Allegro tez podpisują się że to susz HHC, THCP lecz kazdy z nich to prywatny sprzedawca a nie firma gdzie łatwo o wałek mogą pogonić zwykłe cbd a pisza ze to HHC.

Zresztą profil działania HHC jest inny niz CBD I THC on bardziej pobudza stajesz się skoncentrowany bardziej,ja szukam pierdolnięcia jakie ma H4CBD z wysokim procentem przykładowo 50% H4CBD.

Na Allegro również jest H4CBD ale cena powala za 5 gram H4CBD 20% chca 229 złotych, za 229 złotych to ja mam z francuskiej strony 420 green road lub PAKAYAMBA 3 gram hashu 54% H4CBD.

Powiedzcie mi tylko o legalności tego ziola w PL i jak myślicie gdybym zamówił rakiete z francji czy jakies celnicy mogą się dopieprzyć do tego na terytorium Polski ?ze cos nie tak jest wg nich?
  • 31 / 6 / 0
@beret12345 HT sprzedaje karty H4CBD w przyzwoitej cenie (przy kodzie HT20 20% zniżki), z przesyłką wychodzi jakieś 120zł, więc można przetestować. Suszu, a tym bardziej z zza granicy, bym nie zamawiał. Już sam susz wzbudzi zainteresowanie celników, jeżeli do nich trafi. Ja wielokrotnie próbowałem różne susze HHC-O i żaden nie miał startu do działania kartridża. Przypuszczam że z H4CBD będzie podobnie.
  • 24 / 1 / 0
@mastablasta ja to wsztstko wiem lecz na HT maja susz ale nawet nie jest podane w tym suszu ile procent ma ten susz H4CBD .. chodzi o stezenie w procentach suszu H4CBD, i nie jestem do konca pewnien czy przesylka jest z Polski bo gdy napisałem do nich maila z zapytaniem czy przesylka jest z Polski to nic nie odpisali , a po drugie zwróc uwage koncówka ich strony w w w jest . eu a nie . pl odpisz co o tym sądzisz pozdro
  • 196 / 61 / 0
U francuskiego vendora pojawił się susz z mieszanką THCV i H4CBD. Ktoś może konsumował. Sam mam zamiar sprawdzić działanie. Stim i blokada apetytu od THCV i turbo rozluźnienie od H4 brzmi jak całkiem funkcjonalny mix.
  • 196 / 61 / 0
No i jestem po pierwszym teście H4CBD. Na razie tylko w połączeniu z THCV. Zwaporyzowałem 1 nabicie Acapulco Gold zawierającego 20% THCV i 15% H4CBD jakieś 20 minut temu. Czuję wyraźne rozluźnienie przypominające efekt dużej dawki CBD, ale z wyraźnie bardziej wyczuwalnym wyciszeniem psychicznym. Być może w przypadku czystego H4 będzie jeszcze bardziej czilowo, bo w tym miksie THCV się wyraźnie chwilami przebija. Mam lekko skurczony żołądek jak po bardzo mocnej kawie i co chwilę mam ochotę wstać i zacząć coś robić. Ten paradoksalny efekt ma w sobie coś z działania kratomu.

Smak ziółka przyjemny, delikatny, a para nie powodowała odruchu kaszlowego, który jest dla mnie problemem szczególnie w przypadku wapowania liquidów z kannabinoidami.

Coś więcej o działaniu H4 i THCV solo napiszę po przeprowadzeniu dalszych eksperymentów.

W planach mam też sprawdzenie miksów Marii, #, H4, CBD, CBN, HHC i THCV. Zanosi się na całkiem przyjemne eksperymenty. Postaram się z czasem dać jakiś szerszy opis.

Natomiast sam zakup dokonany został we francuskim sklepie z nazwą zaczynającą się od 4. Trafiłem akurat promo, wszystko za 50%, więc sam zakup nie kosztował milionów monet.
  • 24 / 1 / 0
siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?

Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
  • 24 / 1 / 0
siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?

Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.