Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 364 / 109 / 0
Dopiero gdy zaczną wyrastać grzyby to mogliby cokolwiek zrobić, bo samego growkity są legalne. Sklepy starają się szybko wysyłać , szczególnie te growkity co dopiero za drugim razem trzeba zalewać, żeby były na miejscu zanim coś powiesz urośnie.
"Life pain always sexy"
  • 26 / 3 / 0
Mam pytanie trochę z innej beczki. Jaka jest różnica w dawkowaniu w przypadku łysiczki lancetowatej a golden teacherów?
  • 455 / 281 / 0
@nauk2000

Da się kupić growkit całkowicie anonimowo. Potrzebujesz:

- nowy, fejkowy adres e-mail (będzie potrzebny do odebrania kodu do paczkomatu)
- numer telefonu, może być totalnie wymyślony, może być wzięty z allegro z sekcji "do kupienia" (potrzebny tylko jako "składnik" weryfikacyjny InPost przy wpisywaniu w paczkomacie, nawet nie musisz być posiadaczem tego numeru)
- wpłata należności na poczcie, podając się za wymyślona osobę (ważne by ta wymyślona osoba była zgodna z danymi, jakie podałeś w sklepie z growkitami).

Cała procedura działa, na specjalnie w tym celu założonego maila dostajesz wszystkie wiadomości odnośnie paczki, przychodzi w końcu kod, idziesz do paczkomatu, odbierasz i po sprawie. Maila porzucisz bez żalu.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 68 / 16 / 0
Ostatnio po grzybach + LSD 105ug + RedBull spuchły mi dłonie i miałem poczucie pieczenia żył, ogólnie podejrzewam, że mi się coś jebie w układzie krwionośnym. Myślicie że małe dawki grzybów mi zaszkodzą? Bez mixowania. Małe tzn. 0,5-1g
  • 364 / 109 / 0
Może to być przez połączenie LSD i energetyka, bo LSD też ma działanie stymulujące, więc zwiększa trochę ciśnienie , tak jak kofeina, a poza tym psychodeliki zwiększają wrażliwość na bodźce. Możesz spróbować taką małą dawkę grzybów czy jest ok
"Life pain always sexy"
  • 1455 / 592 / 0
@Lafson heroiczne dawki sie bierze samemu , podatnosc na sugestie jest wtedy bardzo wysoka wystarczy jedna wkretka jakis lekkomyslny gest i wpadasz w spirale paranoii . Najlepiej brac z ziomkami podobne dawki wtedy nikt nie jest za bardzo odleciany ani niedocpany , latwiej zlapac wspolne flow . Ostatnio sam mialem rozne zawirowania w zyciu i znalazlo to odzwierciedlenie na tripach . Zrob sobie przerwe poukladaj co trzeba i sproboj ponownie jak bedziesz sie czul na silach .

@metgecko brzmi jak typowa wkretka spowodowana przez bodyload . Fizycznie klasyczne psychodeliki nie maja prawa zaszkodzic nawet w duzych dawkach . Ponizej 2g nie ma sensu brac grzybow wg mnie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 483 / 143 / 0
Znajoma która leczy się wortioksetyną planuje tripa na grzybach, nie wiem czy jej to odradzać czy raczej to nie jest groźne połączenie. Znalazłem sprzeczne informacje na temat tego leku czy to ssri czy nie, więc obstawiam że jest spora szansa że po prostu zadziała to na nią słabiej, jednak nie mam pojęcia jaka może być tego interakcja.

Jak myślicie, może na spokojnie próbować czy lepiej niech sobie na chwilę obecną to odpuści?
  • 605 / 156 / 0
@omertse
To ma być jej pierwszy trip na psycho?

Z tego co patrzę na wiki, to ta wortioksetyna nie oddziałuje z receptorem 5-HT2A, a blokuje wychwyt zwrotny serotoniny, więc wcale nie musi być słabiej.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 483 / 143 / 0
Zgadza się, różne rzeczy w przeszłości próbowała, ale z psychodelików z tego z czym ma doświadczenie to najbliżej było mj lub MDMA.
  • 605 / 156 / 0
Ja bym odradzał póki żre leki, ale wiadomo jak jest 😃 Jak musi, to niech zacznie od małych dawek i z trip sitterem.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.