Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy ktoś z tutaj obecnych miał fobie społeczną (nerwice lękową) którą skutecznie pokonał terapią i grzybami?
Sam zmagam się z problemem fobii i nie powiem, że jestem w dołku. Zażywałem kiedyś psychotropy ale w zasadzie nie wiele zmieniały w tym co czuje. Chodziłem też na terapie ale cała ta choroba wróciła.
Czy psylocybina w przypadku któregoś z was pomagała przełamywać swoje lęki w relacjach z innymi?
- Ważne jest wprowadzenie
- Ważna jest jasna intencja co do tego, jaki jest cel sesji z grzybkami
- I ważne jest aby opiekować się daną osoba ale nie wtrącać się w proces.
Jestem osobą chorującą na depresję i zaburzenia lękowe z natrętnymi myślami. Są one dość intensywne i powodują uczucie zmęczenia.
Słyszałem, że przyjmowanie grzybków daje pozytywne efekty. Mam jednak wątpliwości w związku z przyjmowanymi lekami:
Bioxetin-SSRI z substancją czynną fluoksetyna
Pregabalina
Propranolol
Proszę o opinię, czy jestem odpowiednią osobą aby zażywać takie substancje.
Pzdr.
Przeniesiono. Korzystaj z wyszukiwarki przed założeniem nowego tematu - łysy
09 marca 2024turboslowianin pisze: Hejka,
Jestem osobą chorującą na depresję i zaburzenia lękowe z natrętnymi myślami. Są one dość intensywne i powodują uczucie zmęczenia.
Słyszałem, że przyjmowanie grzybków daje pozytywne efekty. Mam jednak wątpliwości w związku z przyjmowanymi lekami:
Pregabalina
Propranolol
Pzdr.
Co ja osobiście jednak czyniłem i żyję.
Oczywiście nie namawiam do takiego postępowania.
SSRI osłabia moc grzybów, nie ma dużego sensu grzybienia na SSRI.
A więc nie jesteś odpowiednią osobą
21 maja 2021cisowianka55343 pisze: Nie zauważyłem tutaj takigo tematu więc napisze.
Czy ktoś z tutaj obecnych miał fobie społeczną (nerwice lękową) którą skutecznie pokonał terapią i grzybami?
Sam zmagam się z problemem fobii i nie powiem, że jestem w dołku. Zażywałem kiedyś psychotropy ale w zasadzie nie wiele zmieniały w tym co czuje. Chodziłem też na terapie ale cała ta choroba wróciła.
Czy psylocybina w przypadku któregoś z was pomagała przełamywać swoje lęki w relacjach z innymi?
Psychodeliki same Cię nie uleczą. Moim zdaniem najlepsze efekty daje niestety wystawianie się na ekspozycję. Ja pomagałam sobie w tym latami MDMA (nie za duże dawki! Tak dla kurażu, nie dla wyjebania z butów. Ona spełnia funkcję w małych ilościach -a nie jak się porobisz tak, że nic nie pamiętasz, bo wtedy to bez sensu) i myślę, że to ona mnie najbardziej naprostowała. Tyle razy dodała mi sił i miłości wobec innych ludzi, że strach przed nimi niemal całkiem zniknął.
10 marca 2024nicki pisze:Istnieje ryzyko śmierci przy braniu grzybków na SSRI.09 marca 2024turboslowianin pisze: Hejka,
Pregabalina
Propranolol
Pzdr.
Co ja osobiście jednak czyniłem i żyję.
Oczywiście nie namawiam do takiego postępowania.
SSRI osłabia moc grzybów, nie ma dużego sensu grzybienia na SSRI.
A więc nie jesteś odpowiednią osobą
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.