Ja z kolei wczoraj miałem mega przypał ze świniami. Stałem z kumplem na boisku do koszykówki, naprzeciwko mojego bloku. Odbiłem mu pół sztu do folii ze szlugów <zabrakło pakietów ;p>, sam pod światło zerkam ile mi zostało w moim worze, kiedy typ za plecami do mnie `kurwa, psiarnia!!` ;|. Szok, wyskoczyli jak jebany luke skywalker z prędkości nad świetlnej :|. Dillpack cudem zdążyłem skitrać w bokserki, a kumpel swój materiał wysypał na ziemię. Odwróciłem się na pięcie i na powitanie `wyjmij te rece z kieszeni` ; d, Trzepali kieszenie, zaglądali do butów, kaptura, nawet nogawki musiałem podciągać. Serducho biło jak szalone, bo wiedziałem, że bokserki są za luźne i w każdej chwili worek może mi wypaść. Dzięki bogu, że dzieciaki z okna zaczęły wrzeszczeć `hwdp` i dalsza procedura przeszukiwania została nam odpuszczona.
Oczywiście chodziliśmy pół godziny z latarką i szukaliśmy wysypanych topów. Akcja ratownicza okazała się w 1/3 sukcesem, bo odzyskaliśmy sytego korka. Resztę rozgonił wiatr :(.
Zawsze mnie smiesza kolesie z symbolami palenia na plecakach/koszulkach. Przeciez rownie dobrze mozna po prostu podejsc do psa i powiedziec, ze ma sie przy sobie bake :nuts:
ps. ja lubie bardzo swoja koszulke chwdp :-p
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ps. co do koszulek, po swietach zamawiam koszulke "I love salvinorin A" z zajebistym wzorem chemicznym salvinorinu na plecach :D:D wybaczcie ale musialem sie pochwalic. jak bede juz ja mial to zrobie fotke i pokaze ;)
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
szlugi - nie ma opcji w zaden sposob.
czapka - psy podjezdzaja odrazu mozesz czapke zdjac bo na 100% beda trzepac jej wszsytkie szwy.
pasek - zadziej, ale tez wkladaja za niego lapy.
majty - koleszka jak widzial psy to przykitral sobie w rowa...co zrobili? Wzieli go do lodowy i kazali zrobic 3 przysiady i wszystko zwrocil :)
skarpetki - jak nie podjada lodowa to gitara.
ukryta kieszonka przy rosporku - to miejsce nie moze zawiesc :] Jest taki plat materialu zaslaniajacy rozporek i raz w dresie moj koleszka mial tam taka mala kieszonke na fifke :) 0 przypalu.
Jak ma sie skore to w podpince jest kieszen, a pod podpinka zwykle druga, ale nie wiem czy ja wiskaja.
Aircoole - adidasy niektore miaja jakby takie sprezyny pod podeszwa. Zwykle jedna sprezyna jest rozkrecana :) Tam mozna przykitrac ew. pomiedzy sprezynami. Pozdro :)
A NAJLEPIEJ TO PRZYKITRAC W PLUCO :)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.