Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
Za czystą, bez ani jednej kropelki nie grozi nic. Komplikacje mogą pojawić się w wypadku dobrze potyranej rury ; p Kumpla dojebali za wyskrobane z lufki `śladowe ilości`, mimo, że była opalona.

Ja z kolei wczoraj miałem mega przypał ze świniami. Stałem z kumplem na boisku do koszykówki, naprzeciwko mojego bloku. Odbiłem mu pół sztu do folii ze szlugów <zabrakło pakietów ;p>, sam pod światło zerkam ile mi zostało w moim worze, kiedy typ za plecami do mnie `kurwa, psiarnia!!` ;|. Szok, wyskoczyli jak jebany luke skywalker z prędkości nad świetlnej :|. Dillpack cudem zdążyłem skitrać w bokserki, a kumpel swój materiał wysypał na ziemię. Odwróciłem się na pięcie i na powitanie `wyjmij te rece z kieszeni` ; d, Trzepali kieszenie, zaglądali do butów, kaptura, nawet nogawki musiałem podciągać. Serducho biło jak szalone, bo wiedziałem, że bokserki są za luźne i w każdej chwili worek może mi wypaść. Dzięki bogu, że dzieciaki z okna zaczęły wrzeszczeć `hwdp` i dalsza procedura przeszukiwania została nam odpuszczona.

Oczywiście chodziliśmy pół godziny z latarką i szukaliśmy wysypanych topów. Akcja ratownicza okazała się w 1/3 sukcesem, bo odzyskaliśmy sytego korka. Resztę rozgonił wiatr :(.
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iwanow69 »
noo znam to uczucie gdy ma sie palenie przy sobie a psiarnia trzepie i co chwile jakies nowe skrytki każe nam pokazywać. w tym roku bylem nad morzem i mialem przy sobie 4 soczyste worki jarania, ide sobie z kumplem w dredach. Patrzymy a jakies 20 m przed nami psiarnia spisuje kolesia w dredach co sobie gra na bembenku. Szybko przelozylem palenisko z plecaka do gaci, idziemy dalej i za 5 min do nas podchodza. Niezle mialem przeczucie, ale i tak bylem mocno zesrany bo bylismy spaleni a kumpel mial koszulke z gandzją. ale zakonczylo sie pozytywnie i dalszy ciąg urlopu sie udał
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Zawsze mnie smiesza kolesie z symbolami palenia na plecakach/koszulkach. Przeciez rownie dobrze mozna po prostu podejsc do psa i powiedziec, ze ma sie przy sobie bake :nuts:
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Zawsze mnie smiesza kolesie z symbolami palenia na plecakach/koszulkach. Przeciez rownie dobrze mozna po prostu podejsc do psa i powiedziec, ze ma sie przy sobie bake :nuts:
a ja sie tak zdziwilem :D wychodze z domu, patrze 8-( a tu idzie starsza pani(ok 50lat) z sukienką w gandki :D :D

ps. ja lubie bardzo swoja koszulke chwdp :-p
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
TEż kocham swoją koszulke z XXX(tu moja ksywa w realu :D) jebie policje :D I moja koszulke w gande. Lubie ją, ale nie woże sie za czesto w tym :D raz na przesłuchanie poszedłem w koszulce XXXjebie policje, ale nie było to zbyt mądree
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
opowiedz jak wygladalo owe przesluchanie ?:D

ps. co do koszulek, po swietach zamawiam koszulke "I love salvinorin A" z zajebistym wzorem chemicznym salvinorinu na plecach :D:D wybaczcie ale musialem sie pochwalic. jak bede juz ja mial to zrobie fotke i pokaze ;)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
W sumie to mnie wyprosili i powiedzieli ze jak tak podchodze do sprawy to inaczej pogadamy :D No i wlecieli mi na chate i mnie w kajdanach wyprowadzili, w ogole cyrk na pol miasta (wtedy akurat przebywałem w rodzinnym miescie) zrobili :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
pamietam bielawe 2005 temu wroclaw nieopodal dworca ,moj kumpel zamiast przesc sobie na pasach ktore byly z 40 metrow nie zrobul tego i w tym momencie podjechaly suki i zaczeli go trepac (fakt ze bylismy zajebani mielismy 50 g nie no mniej bo troche splilismy po drodze). Troszku bylismy wydygani bo niewiedzilelismy do konca kto ile czego ma przy sobie ale naszczesci kumpel mial przysobie rurke zajebana ale go wypuscili:P
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bochnio »
U nas na Grochowie sprawa wyglada tak:

szlugi - nie ma opcji w zaden sposob.
czapka - psy podjezdzaja odrazu mozesz czapke zdjac bo na 100% beda trzepac jej wszsytkie szwy.
pasek - zadziej, ale tez wkladaja za niego lapy.
majty - koleszka jak widzial psy to przykitral sobie w rowa...co zrobili? Wzieli go do lodowy i kazali zrobic 3 przysiady i wszystko zwrocil :)
skarpetki - jak nie podjada lodowa to gitara.
ukryta kieszonka przy rosporku - to miejsce nie moze zawiesc :] Jest taki plat materialu zaslaniajacy rozporek i raz w dresie moj koleszka mial tam taka mala kieszonke na fifke :) 0 przypalu.
Jak ma sie skore to w podpince jest kieszen, a pod podpinka zwykle druga, ale nie wiem czy ja wiskaja.
Aircoole - adidasy niektore miaja jakby takie sprezyny pod podeszwa. Zwykle jedna sprezyna jest rozkrecana :) Tam mozna przykitrac ew. pomiedzy sprezynami. Pozdro :)

A NAJLEPIEJ TO PRZYKITRAC W PLUCO :)
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Za lufke ci nic nie zrobia , jedynie jakby bylo troche w niej nie spalonego zielkonego suszu.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.