Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 316 / 0
Hehe powiem szczerze, że nawet lubiłem je, tj dopalacze. Dostępność niezależna od czasu, godziny i miejsca (z czasem na mieście pojawiły się takie sklepy z.dojazdem, całodobowe a nawet w jednym klubie.z tego co słyszałem), nie zgorsze ceny, legalność, słuszna waga i pewność. Nieraz i niedwa, gdy stawalem przed wyborem np sensi vs natura, to brałem worek sensi i bez przypału, stresu, na luzie latałem sobie po mieście hehe

A pierwszego zapalilem dopiero Spice'a jak dopalacze dopiero oficjalnie wchodziły na rynek, nie wiedząc że ma takie i nie inne właściwości. I bęc, pamiętam jak przez mgłę że mocne CEVy miałem, np. Wrażenie poruszania się z szybką prędkością, aż jakby 'światła' /których nie było/po bokach zamieniły się w jednostajne proste linie. O albo jak po wzięciu łyka koka-koli czułem jakby cały gaz z bąbelkami przeszedł przez moje ciało. Lol

Generalnie pozytywne wrażenia. Z czego Sensimilla I generacji to była zajebistą kanna do imprez, gadania i śmiania się (w odróżnieniu do późniejszych, które zamulaly - jak Sziva chyba II generacji

januszgarlacz pisze:
a ktoś pojęcie co mogło być w Git Romanie I generacji ?
Te nastepne to była lipa, ale po pierwszym miałem najsilniejszą fazę w życiu, a dodam że paliłem dmt i waliłem psychodeliki po kablach, i nadal uważam że to było mocniejsze
Prawdziwe halucynacje, kompletna utrata ego
Wszytsko trwało jakąś godzinę
NIc mi do głowy nie przychodzi
Ojej, to żeś mi teraz przypomniał najmocniejszą kupną maczanke i jeden z najmocniejszych duposraczy. Do tego towarzyszyło, przynajmniej mnie, takie uczucie jakby ktoś mi zajebal łopatą w łeb - nie chodzi tu o ból jednak, trudne do sprecyzowania to. Tyz halucynacje temu doświadczeniu towarzyszyły, jeden z nas to był taki typ mamisynka-kujona z przypadku co ogolnie to nie ćpa hehe a tu nagle JEB z grubej rury

Trudno jest mi jednoznacznie określić stan umysłu czy świadomości. O ile gdzieś tam jeszcze była.

Pod względem mocy to git roman, tajfun i szivka rządziły. Ale pod względem przyjemności to Sensi Mila, black widow i ten cały bobby sense czy coś w ten desen

Sent from my LT30p using Rozmowy [H]yperreala mobile app
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Najlepsze były te pierwsze kanna tj. Spice gold, Ex-ses (truskawkowy bodajże, niezly był), Genie, coś co się nazywało chyba Dream i oczywiście pierwszy smoke- szatan okrutny :)
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 1 / / 0
Siemka, jak wspominacie fazy po tym ? Efekty częstego zażywania? I czy wie ktoś z czego to jest robione ?

Jeżeli to możliwe, proszę pisać posty w odpowiednich, istniejących już tematach...
Marchew.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
  • 4 / / 0
Orientujecie się może, szacowne grono (do)palaczy, co aktualnie siedzi w mieszankach kolekcjonera: Sztywnym Miszy, Chujni i Mocarzu? Pomocy :-D
  • 27 / 1 / 0
Składy Mocarza i Miszy upubliczniłem. Już się nie chce przeglądać tematu, jest strone wcześniej. Chujnia nie jest na pewno ani na AM, ani na MAM zapewniam. Teraz wasza kolej dawać mi tu składy moich mieszanek: Konkret, Sztywny Misza, Czeszący Grzebień bo ja już dla was zrobiłem dosyć dużo.
  • 205 / 2 / 0
Jak uważacie na czym jest dzisiejszy King i Fuck The King? Ja bym stawiał na AM-2021 ale nie jestem pewny.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1179 / 43
Tez tak myślę. Mogą się jedynie różnic stężeniem kanna. A inne składy maczanek od HH ? Np No Bad Trip ? Albo te nowe, jeszcze ich nie paliłem.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 112 / 4 / 0
Wiekszosc jest na am a co do fuck the king to wali benzyna po otwarciu.
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
W NoBadTripie to ja bym stawiał również na AM ale w bardzo małym stężeniu. Good Morining od tego samego dostawcy, jest z tych nowych ale trzepie słabo - podobnie do NBT.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 4 / 0
Good morning na sto procent jest na 2NE1, za to najlepsze sa niedostepne dziwne ze sklep nie ma w ofercie tego co miec powinien :)
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.