Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 9380 / 1827 / 2
Pomoże praca nad inteligencją emocjonalną.
Już samo nazwanie emocji na głos zdejmuje z nas bardzo dużo obciążenia. W dalszym postępowaniu to odpowiedni oddech, rozluźnianie poszczególnych mięśni itd.
To też praca nad sobą poprzez rozmowę z samym sobą i to też praca nad ego.
To rozmowa we własnej głowie lub nawet na głos. Troszeczkę się różni proces w którym myśli płyną strumieniem i zatruwają Nas na zasadzie - jesteś głupi, jesteś beznadziejny. U niektórych wywołuje to frustrację i złość. A wystarczy zapytać samego siebie - dlaczego ? I skontrować każda taka myśl argumentem lub pytaniem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3245 / 617 / 0
Pomyślałem też że puszczanie swoich reakcji w otoczenie może zripostować się rykoszetem z powrotem na nas samych, np na mnie uspokajanie przez kogoś praktycznie nie działa, chyba że z opóznieniem jak sam nadam sobie temu kształt dopasowany do swoich parametrów psychosomatyki.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 123 / 0
Polecam opipramol mi pomógł.
Testowalem też propranolol z pozytywnym skutkiem ale te substancje są zupełnie inne i tak samo tyzanidyna fajnie wyciszala pobudzenie adrenalinowe ale to lek na rozluźnienie mięśni.
  • 9380 / 1827 / 2
Ale my tu rozmawiamy o ogarniania się a nie o ogłupianiu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / 2 / 0
Mi na wkurw pomagają leki oddziałujące na noradrenalinę typu metylo, anafranil trochę wenla. Natomiast ssri powodują tylko zaostrzenie tego typu problemów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.