Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 56 / 0
Jak się za dużo poleje to i nawet po 100mg alfy się zaśnie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 376 / 6 / 0
Glownie trzeba cos robic chocia nie zawsze pomaga jak ma ujebac to ujebie i moga Ci nerke wyciac to sie kurwa nie obudzisz
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
no jak poprzednim rozmówcom wydaje mi się że kofeina najlepsza, najmniej skutków ubocznych. wiadomo pikawa bedzie później ale naprawde to lepszy pomysł niż bk czy inne stymulanty
  • 1784 / 30 / 0
Z mojego doświadczenia, dopaminergiki się nie nadają do tego zadania. Jak już rozbudzą, to jest spora szansa na jakąś chorą jazdę.
Celowałbym w stymulanty noradrenalinowe.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 33 / 0
Temat powinien brzmiec ''Co zrobić aby mieć blizny na ryju albo sobie polamać kończyne''
Przerabialem to już nie raz i jak sie wypije za duzo to nic nie pomoże a walka z tym kończy sie przewracaniem, upadkiem ze schodow, złamaniami czy rozcieciami. Tylko ja to przerabiałem w jeszcze Paskudniejszej odsłonie a mianowicie po chujowych sortach kiedy nie czulem że bedzie grubo a już mialem film urwany i później podobne akcje miały miejsce. No jak plyn działa legitnie to nigdy nie przesadziłem, po tych słabo dzialajacych owszem
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeathAngel »
Ja bym polecał mieć ze sobą kofeinę i L teanina w prochu.
Jak się przesadzi lekko to taki miks mnie zawsze wybudza i podbija fazę.
U osób bez tolerki polecałbym 100mg kofeiny i 200 l teaniny
  • 2278 / 276 / 3
Rola L-teaniny?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 704 / 5 / 0
L-teanina podbija działanie kofeiny jednocześnie niwelując skutki uboczne.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 12 / 0
kofeina daje rade (napój monster energy taki żółty) ja jestem w stanie wypić 4ml gbla na raz i wogóle nie czuje sedacji gdzie przy 2.0 bez kofeiny przeważnie juz upuszczam rzeczy z rąk itp
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 232 / 21 / 0
mialem kiedys taka akcje ze przez pomylke za duzo polalem. dowalilem zamiast 1,5ml po godzinie to 3ml....czyli jak dla mnie to dawka usypiajaca
bylo to na imprezie w miare rodzinnej wiec przypal bylby wielki. udalo mi sie na czas resztka sil posypac porzadna kreche
doslownie tak z 5-10 minut przed nadchodzacym przypalem.
lekko plywalem ale po 15 minutach najgorsze minelo i do konca wieczoru juz nic nie moglo mnie uspic.
ogolnie jak za duzo wypijesz to ratunku nie ma. czyms naprawde mocnym musisz to przebic.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).