Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 29 / 0
Czyszczenie felg jest nadal możliwe tylko trzeba do niemieckiego dyskontu zajrzeć
  • 110 / 29 / 0
Czy ktoś próbował GHB w formie prochu z marketu naszego sąsiada? Nie wiem czy mogę wymienić nazwę
Albo wie coś o legendarnym dostępnym tam blue GHB?
  • 2637 / 37 / 0
31 października 2023sur10za pisze:
Wyjebany glutaminian
Nie jest to czasem w chuj niebezpieczne?

Chociaż wzrost stężenia neurosteroidow wspomnianych wcześniej: "allopregnanolon, THDOC i ich prekursory, pregnenolon i progesteron, w korze mózgu i hipokampie. Wzrost allopregnanolon (4-5-krotny) i THDOC (3-4-krotny) wywołany przez 300 mg/kg GHB osiągnął szczyt między 30 a 90 minutą i opadł o 180 minut."

Ma działanie neuroprotekcyjne i wysokie benefity dla organizmu.

Zauważyłem, że GBL ma w chuj zdolności regeneracyjne dla organizmu, ciało regeneruje się z 10x szybciej i tyle razy mniej potrzebuje snu.
Its crazy.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 483 / 14 / 0
28 stycznia 2025wez_sie_ogarnij pisze:
Czyszczenie felg jest nadal możliwe tylko trzeba do niemieckiego dyskontu zajrzeć
Jasne, ze jest możliwe. Ja mam z Polski kontakt teraz. Day 2 zobaczymy ile tym razem polecę narazie za pięknie sie czuje żeby myśleć o przerwie. Leci poleweczka :pacman: :ghb:
  • 483 / 14 / 0
Od czego takie dziwne pobudzenie ruchowe na wejściu GBL(w ciągu)? Czy to glutaminian? Lamotrygina załatwi sprawę?
Jestem na SSRI, pregablinie i trittico na noc
  • 782 / 179 / 0
Glutaminian bardziej odpowiada, za to, że bez giebla se nie pośpisz. Ale sądzę, że też ma w tym swój udział. Ogólnie to przewlekły agonizm GABA B powoduje też takie problemy. Na pytanie odnośnie lamotryginy nie znam niestety odpowiedzi.
  • 5074 / 870 / 0
Moze trzeba oczyscic . Jesli to takie rwanie w rekach jak po przedawkowaniu neiroleptykow to mialem takie efekty na baklofenie rowniez . Co ciekawe , dopiero.ze stazem zsczelo to dokuczac.
Taka akatyzja .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 268 / 32 / 0
Czym się różni GBL od GHB w działaniu? Tego pierwszego już trochę użytkowałem i zastanawiam się czy wziąć na testy GHB. Co będzie lepsze pod kątem chemsex imprezy?
  • 5074 / 870 / 0
GBL uderza w leb
Jest silniejszy w dzialaniu .
Jak obuchem w leb
GHB subtelniejsze
Kocham to jak GBL zmienia podejscie do zycia .
Zaden drag noe naklada mi tak rozowych okularow
GBL jest wybitnym socjalizerem,.empatogenem , euforykiem, p lekowcem i stymulantem w jednym
Czuje sie wybitnie
Nic dziwnego ze ciagk mialem polroczne na tym
4 lata bez tego srodka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 268 / 32 / 0
@up jak ze snem w tak długim ciągu? działanie ma dość krótkie więc polewki trzeba by robić co jakieś 1,5h aby utrzymać działanie (u mnie nawet krócej) w ogóle ciekawi mnie dawkowanie tego nawet podczas dnia w ciągu, odmierzanie ze strzykawki za każdym razem czy rozrobiona jakaś ilość i popijanie na oko?

Jakieś tipy jak pohamować ten wilczy apetyt/głód po gieblu? Jak najem się przed to nie klepie, albo słabo i z dużym opóźnieniem. Zjem mało albo w ogóle to za chwilę łapie taki głód, że o niczym innym nie myślę tylko o tym aby pochłonąć wszystko co mam pod ręka, a jak juz się najem to faza schodzi, a kolejne polewki nie chcą działać na pełnym żołądku i wpadam w takie błędne koło, po zadnej innej substancji tak nie mam, nawet po alko totalnie odcina mi apetyt gdy inni mogą zreć non stop, tak po gieblu wręcz przeciwnie
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.