Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
31 października 2023sur10za pisze: Wyjebany glutaminian
Chociaż wzrost stężenia neurosteroidow wspomnianych wcześniej: "allopregnanolon, THDOC i ich prekursory, pregnenolon i progesteron, w korze mózgu i hipokampie. Wzrost allopregnanolon (4-5-krotny) i THDOC (3-4-krotny) wywołany przez 300 mg/kg GHB osiągnął szczyt między 30 a 90 minutą i opadł o 180 minut."
Ma działanie neuroprotekcyjne i wysokie benefity dla organizmu.
Zauważyłem, że GBL ma w chuj zdolności regeneracyjne dla organizmu, ciało regeneruje się z 10x szybciej i tyle razy mniej potrzebuje snu.
Its crazy.
28 stycznia 2025wez_sie_ogarnij pisze: Czyszczenie felg jest nadal możliwe tylko trzeba do niemieckiego dyskontu zajrzeć
Jestem na SSRI, pregablinie i trittico na noc
Taka akatyzja .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jest silniejszy w dzialaniu .
Jak obuchem w leb
GHB subtelniejsze
Kocham to jak GBL zmienia podejscie do zycia .
Zaden drag noe naklada mi tak rozowych okularow
GBL jest wybitnym socjalizerem,.empatogenem , euforykiem, p lekowcem i stymulantem w jednym
Czuje sie wybitnie
Nic dziwnego ze ciagk mialem polroczne na tym
4 lata bez tego srodka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jakieś tipy jak pohamować ten wilczy apetyt/głód po gieblu? Jak najem się przed to nie klepie, albo słabo i z dużym opóźnieniem. Zjem mało albo w ogóle to za chwilę łapie taki głód, że o niczym innym nie myślę tylko o tym aby pochłonąć wszystko co mam pod ręka, a jak juz się najem to faza schodzi, a kolejne polewki nie chcą działać na pełnym żołądku i wpadam w takie błędne koło, po zadnej innej substancji tak nie mam, nawet po alko totalnie odcina mi apetyt gdy inni mogą zreć non stop, tak po gieblu wręcz przeciwnie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.