Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Datezone 😉
  • 0 / / 0
Spore mam już doświadczenie w takim szukaniu bo po kreskach zawsze odchyły w tym temacie 😆 pomimo licznych rozczarowań i coraz mniejszej liczby realnych osób na tego typu profilach nadal poszukuję 🙃
Tinder, Badoo, Datezone i Zbiornik. Tam się przewijam i delikatnie mówiąc średnio. Ale jak ktoś ma jakieś protipy albo chce zwyczajnie czasem pogadać w temacie na fazie to c’mon
  • 159 / 13 / 0
Na rave chyba najprościej
  • 79 / 11 / 3
Pójdź na wixapol i znajdź jakąś dupę or smth. Niektórzy na portalach z anonsami przemycają że są drug-friendly, lecz nie wiem jak bo nigdy nie korzystałam z tego typu portali.

btw zawsze marzyłam zrobić jakiś chemsex na 2C-B, moja była przyjaciółka mi kiedyś polecała ;)) ktoś ma jakąś opinię na ten temat?
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober?: 01.05.2025
  • 314 / 38 / 0
Idź w piątek wieczór na starówkę w mieście jak nie masz mordy jak nie ma się mordy jak kwazimodo, to powinno pójść łatwo. Najwyżej powtórzyc na drugi dzień.
  • 159 / 13 / 0
Tej a poza rejwami których mam dość i tinderami gdzie tylko nieliczne są łącznie seksowne i drug friendly to gdzie można? Kurwa kiedyś to było łatwo, chodziło się do szkoły, znało się każdego i jakoś leciało a teraz kurwa to ja pierdole
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.