Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam serdecznie , to moj pierwszy post na tym forum ... generalnie to jest wogole moj pierwszy post na jakimkolwiek forum :D .
Mam problem z moim ziolkiem , wyhodowane , sciete - nie duzo bo nie duzo ale jest - i problem w tym ze pachnie troche jak scieta trawa z pola a przy paleniu jest minimalny haj , nie tego sie spodziewalem po Amnesii CBD ( wiem ze rozlozyli substancje THC i cbd w stosunku 1:1 ). Ktos ma jakas dobra rade jak uratowac ten plon ?

Zastanawialem sie czy ewentualna plesn w topach mogla by zmniejszyc moc i dawac wlasnie taki zapach skoszonej trawy ?

Prosze mnie nie linczowac tutaj , to moj pierwszy grow wiec prosze o wyrozumialosc :)

Pozdrawiam wszystkich !
  • 12452 / 2421 / 0
A jesteś pewny, że pleśń jest w topach? Jeśli tak, to nie nadaje się do palenia.
Zapach skoszonej trawy to chlorofil - normalna sprawa (tuż po ścince). Kiedy to było ścinane i jak suszone?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".