gdzie jest moc ?
Moderator: Konopia
Mam problem z moim ziolkiem , wyhodowane , sciete - nie duzo bo nie duzo ale jest - i problem w tym ze pachnie troche jak scieta trawa z pola a przy paleniu jest minimalny haj , nie tego sie spodziewalem po Amnesii CBD ( wiem ze rozlozyli substancje THC i cbd w stosunku 1:1 ). Ktos ma jakas dobra rade jak uratowac ten plon ?
Zastanawialem sie czy ewentualna plesn w topach mogla by zmniejszyc moc i dawac wlasnie taki zapach skoszonej trawy ?
Prosze mnie nie linczowac tutaj , to moj pierwszy grow wiec prosze o wyrozumialosc :)
Pozdrawiam wszystkich !
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Włoska policja rozbiła międzynarodowy gang narkotykowy. Jego szef mieszkał w Polsce
Do aresztowań doszło w różnych częściach Włoch i poza granicami tego kraju. Według policji szef komórki gangu miał swoją siedzibę w Polsce, z której to dowodził przemytem z Azji do Włoch.Na czacie siedzi 177 uczestników Wejdź na czata