Darkwind pisze:stawiam na połączenie IBSu z odpowiednią genetyką
Idę do psychiatryka. Jeśli tam nie przytyję przez ileś tam czasu to szukają chorób dalej.
Do d...py z czymś takim.
Nie, nie mam anoreksji. Bo jem. I nie wymiotuję ani nic.
Ale jestem przerażona, po prostu... walczę o życie w tym momencie. Bo ja sama już nie wiem co mi jest - czy mam dauna, czy obrażam ludzi z daunem, czy mam schizofrenie, anoreksje, jestem głupia czy po prostu żolądek i jelita są pos...rane doslownie.
I to jest, k...rwa, porażka dzisiejszego świata. Od ponad roku g...wno się dowiedziałąm. Nie wiem, może mam hipochondrię. Na pewno mam nerwicę. Więc idę. Idę do tego szpitala. Najwyżej umrę, powiedzą, że umarłam od nerwicy, bo przecież taka waga to zdrowa. No nie?
http://blackoleander.blogspot.com/
Psychiatra, z którą rozmawiałam powiedziała mi, że wg niej ja bez leków nie dam rady przytyć, gdyż jestem bardzo w d...pie jeśli chodzi o wagę, a ona pogłębia mój psychiczny stan.
Badania, wyniki krwi, o których pisaliście, miałam robione. Na tarczycę, na prolaktynę, rok temu na wszystkie hormony, no i ogolnie badania, na elektrolity itp. też. Na cukier. Miałam dobre wyniki na wszystko.
Psychiatra nie powiedziała kategorycznie czy to z powodu nerwicy... U mnie w domu też jakoś... nie wiedzą co to nerwica, więc mi samej trudno w to uwierzyć. Cały czas myślę, że to jakaś choroba inna... Sama już nie wiem.
Dzięki za odp.
Rayan pisze:od kiedy ludzie umierają od chorób psychicznych (...) Zmień swoje nastawienie do życia (...) w psychiatryku moim zdaniem zrobią z Ciebie większą wariatkę niż to jest możliwe (...) głowa do góry (...) Kto by to słyszał by ludzie od nerwicy umierali (...) Weź się w garść
@robotnica - może jakieś lekkie benzo od lekarza - oksazepam przykładowo, albo Cloranxene i do tego psychoterapia grupowa/inwidualna, mniej zadręczania się i natłoku myśli i z czasem (krótszym lub dłuższym) będzie coraz lepiej. :-)
Zdrowia :!:
Co do ostatniego posta - noo, ja prosiłam psychiatrę - a on do mnie - nie będę Ci nic przepisywać do domu, że ona musi mnie widzieć. A normalnie wczoraj błagałam ją - bałam się jazdy w nocy samochodem. A zawsze lubiłam...
Ale tak, myślę, że benzo to dobra idea dla mnie. W szpitalu będą mi dawać. Tzn. wg tej psychiatry to ona chce mnie dać do jakiegoś instytutu na 0,5 roku... W sensie, że duże miasto, profesorowie, nowoczesne leczenie... - no nie wiem, zachwalała to, a moja mama też w sumie podłapala to. Ja nadal się boję, ale mam nadzieję, że w szpitalu się uspokoję...
Dzisiaj myślałam, że już jest dobrze, przed chwilą spojrzałam przez okno i się przestraszyłam... po prostu...
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
28-letnia lekarka zatrzymana. Wystawiała recepty na fentanyl pacjentom, których nie badała
Zatrzymano młodą lekarkę, która miała bez problemu wystawiać recepty między innymi na fentanyl, i to pacjentom, których nawet nie badała. Od 7 listopada niektórych środków nie można już sobie załatwić w receptomacie.
Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania
Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.
Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję
Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.