Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Muszę zmyć z rolet i zasłon plamy krwi, pomyślałem, że może użyję do tego GBL skoro tak dobrze czyści felgi oraz rozpuszcza wiele substancji. Ale zanim będę kombinował to zapytam czy może ktoś już próbował, szkoda by było zmarnować sort.
Jakich proporcji używaliście z wodą? Ciepła zimna czy letnia woda? Namoczyć tkaninę czy tylko szorować zmoczoną gąbką? A może jakieś inne porady?
Pozdrawiam
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
zachcesz. nie będzie !
Efekty? Wylałem wino na biały obrus, polałem tym produktem - czyste. Znów wylałem, zostawiłem na dzień, potem namoczyłem i też czyste.
Ślady po krwi też bardzo pięknie usuwa.
Nazywa to się bodajżę "SA8" do wszystkich tkanin i opakowanie za ~35zł starcza na 2-3lata usuwania śladów po ciałach, ekhem, wybielania/czyszczenia :D
Powodzenia!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze:Tak swoją drogą, zwykła woda utleniona całkiem nieźle sobie radzi z krwią.
Także ten... Takich rzeczy nie czyśćcie gebelsem.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.